Alla inlägg under januari 2008

Av Anders - 8 januari 2008 19:38

Ja då har man klarat av ännu en audition. Det gick som det brukar man glömmer i stort sett allt man läst in. Sen kom improvisationen. Vilket alltid funkar för mig. Jag är grym på den :)


Men nog om sånna triviala saker. Dags att gå tillbaka till verkligheten imorgon är det jobb igen. Pusst!!!. På torsdag dags att skjutsa far igen..Pusst igen!!


Varför kan inte lilla jag bara få vara ledig ett tag nu utan att ha något hängande över mig. Eller kan inte looney tunes komma in i min värld då skulle det som hängde över mig vara ett städ. Å det skulle kännas bra å få i skallen just nu så att man slipper ha folk att ställa upp för. Men jaja någon ska ju göra det också :)


Men inte fan är det ni där ute som läser det här. Antar att hälften av er är sånna där latköttar som är födda med silversked i munnen som får andra att göra jobbet. Ni resterande är sånna som sitter på era feta arschlen i soffan å kollar på tv-sporten, käkar ostbågar och dricker cola dagarna i enda!!!


Kram på er mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 7 januari 2008 18:42

Imörö är det min dag. Jag är ledig har ni hört något så fucking jävla underbart. Har slitet arshlet av mig på jobbet. Eller ja slitit å slitit men jobbat har jag. Å imörö äre audition också. Yaay! Snart ska alla ni där ute få se vad en riktigt showare kan göra! Eller snart å snart men i april/maj någon gång går väl spexet av stapeln. Jag tycker ni alla där ute som läser detta som läser på högskolan dalarna ska komma till sal 304 (borlänge så klart!) till kl 18 då det är audition.


Man ska läsa upp text. Nu hinner väl säkert inte så många plugga in de texter som finns men kom dit ändå. Bättre än inget! Ni är så välkomna ändå.


Kram på er mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 5 januari 2008 20:40

Ja då sitter man på jobbet. Har tagit en kortare rast innan det är dags att gå hem. Tänkte bara skriva lite här som inte fyller någon större funktion igen.


Idag har jag haft en lugn dag på jobbet. Behöver klara av två pass till innan jag är ledig en dag. Yaaay! :P


Kram på er mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 4 januari 2008 11:07

Jaha har inte allt för mycket att skriva idag. Ska å jobba, känns väl inte allt för meningslöst iaf. Får kosing i slutet av månaden ju. Å då jävlar! Blire säkert att jobba mer :P


Nej ni där ute som har nå vettigt att skriva gör det då istället för att läsa den här skiten för här var det då slut för dagen. SKAFFA ER ETT LIV!!!


Kram på er mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 3 januari 2008 12:27

Vad hände med år 2007. För ett par dagar sen försvann det bort. Vad gör vi nu. Kommer vi att överleva detta år. Varför finns inte tomten? Eller gör han det? När fyller jag år? Det vet jag ju, eller gör jag? Kan ingen svara på alla mina frågor som jag egentligen inte har...


Frågorna är många i livet men hur många utav alla ens frågor får vi svar på? Det är bara ett fåtal. Så vi skulle kunna sluta ställa frågor helt och hållet. Eftersom den procent vi får svar på är obetydlig i det stora hela! Å eftersom det är det stora hela som är det viktiga (ja det är det eller vi antar det iaf annars faller hela resonemanget) så måste vi få svar på många fler frågor för att kunna veta vad det store hela är. Men eftersom vi inte får det så vet vi inte vad det stora hela är å då kan det stora hela inte vara lika viktigt som jag från början trodde. Vilket leder till att de få svaren vi får på de frågor vi ställer är tillräckligt för oss.


Logiken är slående


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 2 januari 2008 17:11

Ja då har man åkt hem till MH igen. Har inget emot att vara här i MH. Skulle kunna bo här om det vore så. Men har problemet att vara hemma hos mina föräldrar alldeles för länge! Usch de går mig på nerverna efter ett par dagar! Varför är jag här då. Jo jag ska skjutsa min far till sjukan imörö. Tror jag nämnt det tidigare men ä ni får höra det igen.


Inte kan jag minnas allt jag har skrivit! Jag skriver så mycket skit här å ni lyssnar på de mesta utav det. Ni är rent utsagt korkade! Å jag som trodde jag var korkad! Men ni där ute som tror jag är seriös i allt jag skriver ni tar priset!


Och vad vinner ni då. Jo ni vinner en stunds eftertanke och en stund för att kunna skämmas! GRATTIS! PUCKON!


Pucko det är en chokladryck som man kan köpa. Inte är den god så varför den finns kvar vet jag inte! Men det är ju säkert ni som tror på det jag skriver som handlar denna också!


Kram på er mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 1 januari 2008 16:57

Dags för att berätta vad som hänt år 2007. Ja som har med mig att göra. Skiter väl de andra sakerna!!! :P


+ I år fick man se mig som Håkan Hellström i Dalaspexet. Jag sjöng lika bra som orginalet :P


+ Peace And Love hade äran att få se mig alla dagar (inte tema dagarna)


+ Jag skakade hand med Leif Pagrotsky 


+ Biljetter till Peace And Love 2008 Köptes 


+ Jag lagade tänder, två stycken :) ...Love Me Tänder som elvis sjöng :P


+ Jag blev 26


+ Jag blev ännu snyggare :DDD Fan att man kan bli snyggare å snyggare för varje år som går ;)


+ Saknat min supapolare, han bara supa med honom 2 eller 3 gånger om jag inte minns fel. För er som inte vet vem min supapolare är så är det McLaurin


+ Tappa en stand in supapolare...Illa Illa!!


+ Kanse hitta en stand in supapolare...Trevligt Trevligt!!! 


+ Proffesorns Blogg firade ett år


+ Proffesorns Flashback lades ner, iaf temporärt


+ De nya turistettorna och ekonomer (ja hela högen) fick lära känna Proffesorn. Proffesorn fick väl även lära känna dem, dock var väl han inte så imponerad utav dem ;)


+ Många tog Proffesorn seriöst detta år. Konstiga människor! När ska de sluta göra det!!!


+ Proffesorn missade bara två utav Brages Hemmamatcher


+ Proffesorn fick jubla när Brage gick upp en division. Yaaay


+ Proffesorn lyckades få ett par stalkers efter sig detta år...


+ Sa hej då till min lilla sockerka som flyttade till Norge. Fick dock träffna en gång till innan året tog slut 


+ Proffesorn slutade plugga, Iaf tillfälligt


+ Proffesorn skaffa sig ett seriöst jobb. Usch usch!


Det var det viktigaste kommer kanske något mer senare, vad vet jag. Ska försöka att skriva ett litet kåseri om år 2007. Får se när det blir av och om det blir av.


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 1 januari 2008 09:17

Visst fan känns det speciellt med ett nytt år? Nej det känns precis som igår så varför man firar in ett nytt år det vet jag inte. Kan man inte kalla det för något annat som har betydelse!!! För detta är totalt meningslöst! Visst man får festa om man vill men som sagt det går å göra på betydelsefulla dagar!


Någon smart människa har kommit på att nu ska man fira in det nya å lämna det gamla bakom sig!! WHAT??? Jag skiter väl vad som har hänt igår ändå! Det som har hänt det har hänt ingen ide att grunna på det. Å det som händer det händer finns inte så mycket som jag kan göra åt det när det väl har hänt sen!!! Idioter!!!


Kram mina cyniska vänner ;) 

Ovido - Quiz & Flashcards