Alla inlägg den 14 januari 2008

Av Anders - 14 januari 2008 19:24

Jaha då har man tjänat in en dag då eftersom jag trodde att det var tisdag fram tills nu. Då jag insåg att det var måndag. Jag borde därmed gått en dag plus. Så därmed är jag också en dag yngre än vad jag var innan. Å därmed kommer jag dö en dag yngre än vad jag hade förväntat mig.

Å då borde det betyda att det jag gör imorgon har jag redan varit med om idag. Men kommer jag göra samma sak imorgon då???


Igentligen fattar jag inte att vi lägger så stor vikt vid dagar/månader och framförallt vilket år det är. Vi gör ju i princip samma sak dag in å dag ut. Det skiljer sig inte mycket åt. Vi villa samma sak dag in å dag ut. Visst de skiljer sig lite beroende på vilken del utav livet man kommit in i men sen så håller det sig på det viset ett bra tag framöver å till sist livet ut. Så varför inte istället skita i vilken jävla dag det är å framför allt år. Å gör samma sak livet ut om ni nu tycker det är så förbaskat roligt era dumbomar. Fast ni tror ju att ni inte gör samma sak. Herregud vakna upp, POLKAGRISVIN!  


Ja det säger jag då. Att glömma vad det var för dag/månad/år har stora konsekvenser...

  

Nu mina cyniska vänner ska jag lämna ett bidrag här med en låt från 1998 (det står så i videon iaf :P ) Det är Barenaked Ladies - Its all been done. Tyckte den passa tills dagens dilemma


Kram mina cyniska vänner 

Ovido - Quiz & Flashcards