Alla inlägg den 13 januari 2008

Av Anders - 13 januari 2008 08:05

Det är sönda morgon å jag känner för att toka loss totalt idag men det kommer väl inte att gå av stapeln. I stort sett alla som jag känner ska ju plugga inför någon tenta eller dyligt. Neeej säger jag, varför ska ni göra det. Idioter är ni hela bunten för att ni ska plugga! Lek med mig istället :DDD


Ni vet ju att ni ändå inte kommer att få ett jobb tack vare er utbildning. Det är ju kontakterna som avgör. Sen när ni väl kommer ut i arbetslivet så får ni börja om ändå. Så varför utbilda sig. Den enda anledningen till det är så att staten kan ha ännu bättre koll på oss och styra oss ännu mer än vad de redan gör. Eftersom när ni är klara så kommer ni i princip bara kunna passa för ett jobb. Kul kul! Eller hur! Och det verkar ju logiskt med tanke på att de finns de som räknat ut att man ska byta jobb var 7 år.


VA! ska jag då utbilda mig var 7 år också??? Det går inte ihop. Nej det skolan är till för att utbilda oss till duktiga konsumenter och att göra som man blir tillsagd och framförallt bli duktiga arbetsmyror. Tänka fritt och kritiskt som skolan står för att den ska lära ut. Det finns absolut inte. "Tänk fritt men gör som jag säger". Det är vad skolan lär ut!!!


Kram på er mina cyniska vänner ;) 

Ovido - Quiz & Flashcards