Alla inlägg den 16 januari 2008

Av Anders - 16 januari 2008 17:23

Ja då var det dags igen för en grym låt. Tänk om alla andra kunde lyssna på det jag lyssna på. Fyfan vad denna världen skulle vara bra då. När vi ändå är i farten kan inte alla tycka precis som mig å tycka om att bara ta en åsikt som man igentligen inte har bara för att kunna hålla en disskussion. Fy vad trevlig värld det skulle vara.


Å när vi nu är i farten så kan vi väl ändå ta bort alla moderater eller ja inte människorna bara få bort den åsikten som de har. Ja ta kristdemokraterna också då. Gärna alla högervridna nu när jag tänker efter. Sen kan vi väl ta bort stockholm, göteborg och malmö. Italien behöver vi heller inte, inte frankrike heller, nordkore slopar vi också. Kina får vara kvar de har ju en mur å murar vill vi ju riva. Usa kan få vara kvar men vi ändrar hela deras världsyn.


Afrika tar vi bort, inte för att det är något fel på afrika men med tanke på hur mycket vi utnyttjar folk där nere så finns det inget annat sätt än ta bort det. Sen behöver vi inte norge för då får vi deras olja. Danmark kan få vara kvar så att vi kan vinna med 3-0 i fotboll. Det var nog allt som jag kan komma på just nu.


Men låten då. Det är Neverstore - So much of not enough


Kram mina cyniska vänner ;) 

Ovido - Quiz & Flashcards