Alla inlägg under april 2008

Av Anders - 8 april 2008 11:44

Var iväg å inhandla det sista till torsdagen. Hela min outfit är klar nu även om det inte blev som jag tänkte mig. Jaja what to do, what to do.


Dags snart fö lilla mig att äta något men jag vet inte vad jag vill äta någon som har ett förslag till mig. Gärna ett gott sådant.


Idag ska ni få höra en låt som jag har för mig är från 2001. Bush heter bandet, sångaren Gavin Rossdale, De splittrades 2002 har jag för mig å sen bildade han å en till från bush (plus några nya, om jag inte är helt fel ute) bandet institute. Om de är igång ännu vet jag ej. 


Här kommer iaf Bush - Peapol that we love (speed kill)



Av Anders - 7 april 2008 11:04

Yaaaay jag har fått hem min vinst. Inte så mycket, utan bara linda bengtzings senaste skiva signerad. Jaja men alltid något för en som aldrig vinner annars.


Å eftersom jag vunnit denna får ni lyssna på Vild & Galen från senaste skivan.

Av Anders - 7 april 2008 09:14

Jävla kvinnfolk! 


Man blir nästan fan mörkrädd. Det gäller alla dessa kvinnfolk som säger de är för feta som inte är det! Vilket i 95% inte är men de ska ändå gå ner i vikt. Undrar om varenda jävla fruntimmer läser cozmopolitan å veckorevyn å allt vad blaskorna heter. Å många utav de här är ju smala så det bara sjunger om det. Inte undra på att anorexia är ett stort problem i dagens samhälle me tanke på den självbild som kvinnorna har över sig själva. Tror ni att någon kille vill ha en sticka (io alla typer finns ju). Men de grabbar jag känner, vill ha lite kött på kroppen. Man vill fan inte se revbenen sticka ut.


Å värre blir det nu till våren när varenda en ska i sin bikinis å allt jävulskap som de hade förra året. Jag vet inte men så vitt jag vet förändras kroppen ju äldre man blir. Kanske dags att acceptera att du inte passar i de kläderna du hade när du var 12 år! Kanske dags att acceptera att du är bra som du är idag! Nej då! Å i detta fall är det inte killarnas fel (visst finns det rötägg där å). Men stora problemet är ju att ni kvinnfolk hetsar varandra till en bild som inte en jävla pöich vill ha. Som tur för oss har vi naturlagarna på vår sida som säger att kroppen förändras när den blir äldre, annars hade vi haft benrangel liknande de man ser i skräckfilmer som kommer upp ur gravarna.


Nej dags för dessa tändstickor att inse att ni är fan vackra som ni är å att ni igentligen skulle satsa på att gå upp i vikt utan att på så vis stressa fram det. Låt det ta den tid det tar så hinner naturlagarna i kapp er tillslut.


Jävla kvinnfolk! 

  

Obs!!! eventuella klagomål , på dett inlägg får gärna skickas till mig, personligen eller här, så kommer jag att på ett noggrant vis dissa dessa klagomål precis så mycket som de förtjänar


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 6 april 2008 17:34

Såg en romantisk komedi med Jessica Simpson. Om den var så bra vetefan men jaja. Den slutade som alla sånna här filmer att en springer för att hinna i kapp sin stora kärlek innan den åker hem.  Lite bakgrundsfakta.


Jessica, bor i någon liten håla. Planera att gifta sig med nån snubbe som ska till new york för att bli modell. Hon följer efter honom å upptäcker att han är otrogen (nämen oj den hade vi inte sett förut). Hon träffar av en slump en kvinna som vill bli nummer ett på ett jobb. Å utnyttjar då jessica för att komma till den posten (nämen den hade jag inte sett förut heller). Ja sen följer massa annat som ni redan vet vad ungefär. Hon träffar en kille på jobbet yaaay. De blir massa missförstånd å sånt, noooooow. Han springer efter henne för att skrika ut sin kärlek till henne.


Äre bara jag som undrar varför inte han ringer henne. Hon har mobiltelefon, han jobbar på samma ställe. Han leta tillåmed upp hennes nummer för att ringa henne en gång tidigare! Är han dum i hövvö! Eller äre så att han tänkte nej men nu är det tid för lite motion, eftersom den enda motion jag får på detta jobb är att lyfta fingrarna när jag trycker på tangenterna (iof jobba han som den som dela ut posten på stället men de hade inte varit lika roligt att skämta om :P ). Vi lever för fan på 2000-talet. Dessa romantiska komedier borde ju komma in i det århundrade vi lever i.


Jag tycker att han skullet ha mms:at en stor kärleksförklaring där han spelat in en sång hur mycket han tycker om henne eller något sådant. Nej dagens romantiska komedier är fan inte verklighetstrogna :P


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 5 april 2008 10:10

Blev visst utgång igår. Hade iof planerat in det också, nästan iaf. Men gick till S1 satte oss där. Det var jag, min bror å en polare till honom. Sedan kom två töser som bror kände å satte sig där. Av någon anledning tror jag inte att de tyckte om mig :P Men jaja sådant är livet. Jag är ju rätt van att vara hatad så.


Här en låt som handlar om vad de flesta känner för mig :P 

Av Anders - 4 april 2008 12:07

Det är den exakta mängden kronor som jag får tillbaka på skatten i år. Yaaaay paaaaaaaartey. Undrar vad man ska göra för de pengarna. Åka till månen kanske. Är iof lite långt tror jag tar mig en vända till ulvshyttan istället. Känns bättre. Fast tror inte de pengarna går åt för att åka dit. Så jag för köpa mig nå fler onödiga grejer.


Tänkte jag skulle ta kort på alla mina onödiga prylar någondag. Har iof inte fått alla ännu å lägga ut här i min kära lilla blogg.


Blev medbjuden till tjälossningen i örebro. Vilka idioter som inte bjöd mig tidigare för jag hade precis tackat ja att åka på hockeybockey. Puckon! Ni måste ju fatta att jag är populär ;)


Här följer en låt som jag tycker passar dagens ämne 



Av Anders - 3 april 2008 22:05

Dagen började med att jag vakna upp hemma hos mina föräldrar. Hade visst slaggat där. Dagen för mig började strax innan nio. Käka lite å annat tjafs. Åkte iväg till besiktningen. Bilen gick inte igenom. Var visst vajern till handbromsen på ena sidan var av. Aj aj. Tur att det inte var vanliga bromsen som var trasig. Sen åkte jag å beställde en tid för glasögonkoll. Dax att skaffa sådant. Har ett par gamla glasögon men de är så gamla så dags (märk att denna gång stavade jag dags med gs å inte x, varför gör jag så?) för nya.


Efter det iväg på personalmöte. När väl den var slut pallra jag mig upp till Falun för spexrep. Åkte efter det till max å käkade en burgare. När väl det var klart åkte jag hem. Å då var klockan kring 21. Så från klockan strax innan 11 til 21 har jag hållt igång idag. Tack för det televerket!


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 2 april 2008 11:26

Å gud, imörö ska jag besikta bilen. Snälla gud om du finns låt den gå igenom. Eller nja gud om du finns så kan du väl först göra mig miljonär. Eller ja när du ändå är igång. Gör mig miljonär. Ge mig ett jobb där man arbetar lite och tjänar bra. Iof har du gett mig tillräckligt med pengar behöver jag ju inge jobb å då kan jag även köpa mig en ny bil. Så ge mig mängder med stålars


Om bilen går igenom ska jag ta den på en liten tur. Är det någon där ute i cyberspace som vill med :DDD


Igår när jag satt å kolla efter ett armbandsur så kom jag på en sak. Där stod det "Vattentät upp till 30 meter under vattenytan". Men så kan man väl inte skriva. Det borde heta "Vattentät ner till 30 meter under vattenytan". Men sen är frågan är den vattentät ovanför vattenytan? det står ju att den är vattentät under vattenytan. Jadu de där klockmakarna är då bra konstiga! Fast bland de konstiga är när de säljer klockor som riktar sig in till privatpersoner och är vattentäta ner till 100 meter eller dyligt. VILKEN VANLIG SVENNSON ÄR NERE PÅ SÅ DJUPT VATTEN! Idioter!


Kram mina cyniska vänner ;)



Ovido - Quiz & Flashcards