Alla inlägg den 7 april 2008

Av Anders - 7 april 2008 11:04

Yaaaay jag har fått hem min vinst. Inte så mycket, utan bara linda bengtzings senaste skiva signerad. Jaja men alltid något för en som aldrig vinner annars.


Å eftersom jag vunnit denna får ni lyssna på Vild & Galen från senaste skivan.

Av Anders - 7 april 2008 09:14

Jävla kvinnfolk! 


Man blir nästan fan mörkrädd. Det gäller alla dessa kvinnfolk som säger de är för feta som inte är det! Vilket i 95% inte är men de ska ändå gå ner i vikt. Undrar om varenda jävla fruntimmer läser cozmopolitan å veckorevyn å allt vad blaskorna heter. Å många utav de här är ju smala så det bara sjunger om det. Inte undra på att anorexia är ett stort problem i dagens samhälle me tanke på den självbild som kvinnorna har över sig själva. Tror ni att någon kille vill ha en sticka (io alla typer finns ju). Men de grabbar jag känner, vill ha lite kött på kroppen. Man vill fan inte se revbenen sticka ut.


Å värre blir det nu till våren när varenda en ska i sin bikinis å allt jävulskap som de hade förra året. Jag vet inte men så vitt jag vet förändras kroppen ju äldre man blir. Kanske dags att acceptera att du inte passar i de kläderna du hade när du var 12 år! Kanske dags att acceptera att du är bra som du är idag! Nej då! Å i detta fall är det inte killarnas fel (visst finns det rötägg där å). Men stora problemet är ju att ni kvinnfolk hetsar varandra till en bild som inte en jävla pöich vill ha. Som tur för oss har vi naturlagarna på vår sida som säger att kroppen förändras när den blir äldre, annars hade vi haft benrangel liknande de man ser i skräckfilmer som kommer upp ur gravarna.


Nej dags för dessa tändstickor att inse att ni är fan vackra som ni är å att ni igentligen skulle satsa på att gå upp i vikt utan att på så vis stressa fram det. Låt det ta den tid det tar så hinner naturlagarna i kapp er tillslut.


Jävla kvinnfolk! 

  

Obs!!! eventuella klagomål , på dett inlägg får gärna skickas till mig, personligen eller här, så kommer jag att på ett noggrant vis dissa dessa klagomål precis så mycket som de förtjänar


Kram mina cyniska vänner ;) 

Ovido - Quiz & Flashcards