Alla inlägg under april 2008

Av Anders - 24 april 2008 10:10

Ja då sitter man här då med sina vackra brillor på sig. Å måste säga att jag är snygg i glasögon också. Finns det något jag inte passar i :DDD


Men för engångs skull ser jag så intelligent ut som jag är :DDD  Här nedanför följer bilderna på vackra mig ;)


 


Sitt gärna å dröm er bort i min skönhet ;)


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 24 april 2008 08:21

Denna skylt finns vid lastkajen vid gallerian i Ludvika. Å jag vet inte men känns det inte lite att dumförklara folk. Fast vem vet det kanske kommer en hel del Falubor till Ludvika. Så då lär väl det behövas, annars kanske de tror att man får parkera där på skottdagen!


övertydlighet


Sådär ja nu har vi klankat ner på Falun idag. Även om skylten var i Ludvika men Falun förtjänar alltid en känga eller två per dag. 


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 23 april 2008 21:49

Idag ser jag världen med nya ögon. Har införskaffat mig nya glasögon å jävla smart jag ser ut i dem. Har inte haft glasögon på sig 10 år så lite ovant äre allt. Men jävlar vad jag ser intelligent ut i dem då :DDD


Borde ha tagit ett kort på mig så ni får se men jag vill inte ser för jävlig ut i håret :P. Fixar det imörö.


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 23 april 2008 11:51

Tänkte skriva ett par rader även fast jag igentligen inte har mycket att skriva idag. Igår var man i Falun för att spexa. Vi var i deras sittningsal. Å herregud, hur fan klarar man av att ha en sittning där. Man blir ju lomhörd efter ett par minuter å då var vi bara 6-7 pers där igår. Det var ju rundgång på allt man sa. Man kunde höra vad man sa för 30 minuter sen i det andra hörnet utav salen!


Nej jag blir bara glaare å glaare för tenoren!

Av Anders - 22 april 2008 13:17

Av Anders - 22 april 2008 09:24

Ledig är jag idag från jobbet men då har jag teatern som drar i mig. Jävla puckon å i Falun ska vi vara! Blä! Känner inte för de där nu. Kan vi inte bara hoppa ett par veckor så att föreställningarna är I Borlänge. Som det känns nu kommer jag i princip bara lulla mig igenom Faluföreställningarna. Man kan ju hoppas att de ändras.


Måste skriva ett citat utav mig om Falun här:


"Falun är som flugor som suger ur all godhet ur mänskligheten"


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 21 april 2008 11:07

Ska tillbaka till jobbet å jobba arschlet av mig. Det blir handla mat, handla mer mat, laga mat, bada sen sova. Sen äre lite små saker men de räknas inte. SÅ usch vad drygt måste både bada och sova på jobbet idag. FYYYYY! ;)


Nej nu får det vara nog, dags för lite te kanske någon persika till...Det Bandy är ett dåligt skämt :P 

Av Anders - 20 april 2008 17:28

Idag kan förhoppningsvis SMS:a Matt-Ias loggan vara klar. Men helt säker kan man inte vara. Det ska ju också göras. Å kanske är mer komplicerat än vad jag tror. Jaja den som lever får se.


Jag hoppas ni alla där ute som läser detta SMS:ar Matt-Ias och berättar denna goda nyhet


Kram mina cyniska vänner ;) 

Ovido - Quiz & Flashcards