Alla inlägg den 9 april 2008

Av Anders - 9 april 2008 12:14

Varför heter det bada bastu. Visst man kan tänka sig att man först badar å sen bastar men då ska det ju hete bada basta. Sen kan man även tänka sig att det bada bastu är vad det kallas för när man bastar. Men man kan ju inte påstå att man badar när man bastar. Möjligtvis att man ångbadar. Å då ska det väl heta ångbada å inte bada bastu. Bada bastu låter ju som om man har tryck in ett par hundra liter vatten i bastun som man sedan plaskar runt i när det är kokhett där inne. Snacka om att man skulle bli skollad.


Nej svenska folket det är dags att vi ordnar upp språket så att saker å ting heter som det ska. Så som en klad, flera kläder. Boka en tid, böckra flera tider. Ett glasöga, flera glasögon osv osv...Det svenska språket är alldeles för icke konsekvent. Men jag, herr proffesore ska ordna upp detta. Jag ska även bli engelskalärare tänkte jag. Men det är en annan historia.


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 9 april 2008 10:11

Idag ska jag till optikern för en koll. Dags för lilla mig att skaffa ett par nya glasögon. Det blir ett par så att mitt höga iq verkar ännu högre tänkte jag. Fast det vet man ju inte säkert förrän man står där. Tänk om jag hittar nå hel flummiga som jag vill ha. Då kommer jag ju att ta dem. Kan inte jag rå för om jag inte kan stoppa mina impulser. VAFAN SLUTA GNÄLL FÖR DÅ! PUCKON!


Mitt val, mina glasögon. Å imorgon är en annan dag.


Maria Mena - You the only one




Ovido - Quiz & Flashcards