Alla inlägg under april 2008

Av Anders - 15 april 2008 20:46

Ja jag åkte igenom stationsgatan efter klockan 20 (tänkte inte på att klockan var så mycket). När jag åkte där var väl klockan 20:15. Så då börjar farbror blå blinka med blåljusen bakom mig. Jag fatta inte riktigt varför. Tänkte jaja det är väl för att det inte är min bil, utan står på min far. Men så vare icke. Fick även blåsa, det var roligt :DDD. Fick några bannor utav farbror blå. Men han var rätt trevlig.


Tror de är ute med någon drive för att få folk att inse att det bara är en viss tid man får åka där. Fick ingen böter iaf. Vilket jag var glad för. Iof hade jag väl tagit mitt straff, för det var rätt klantigt av mig. Nästan värd att bli bötfälld.


Men allt skyller jag på mina medpassagerare. Eftersom de var så tjoiga å tjimmiga så jag inte kunde koncentrera mig. För det kan ju inte vara mitt fel :P


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 15 april 2008 10:52

Bilen gick igenom. Iof var det efterkoll. Men yaaaay. Nu får jag åka ett år till med "My Little Love Bug".


Hitta en bild från Dalarnas Tidningar. Det är en Falubo som har besökt Smedjebacken. Har ju sagt att Falubor är konstiga!!!



Bil i rondell 

Av Anders - 13 april 2008 18:51

Ja damen ville ju att jag skulle skriva ett om henne så då gör jag det.


Vet inte vad man ska säga om na. Av någon anledning blir man glad av att sena. Visst hon är som hon är men vem fan är inte det. Men sprudlar med energi om na gör det (oftast). Vilket gör en glad. Dock ska hon flytta till Falun till hösten. Det gör mig sorgsen, inte för att det är falun (även om falun är som falun är) men för att hon inte är här då. Men jaja trivs man inte så gör man inte. Thats life.


Men kommer bli tomt det blire. Men det är väl så, detta är början på slutet på en trevlig vänskap. Vad ska man göra, "Människor skiljs för att mötas för att skiljas igen"


Hon ville att jag skulle skriva vilken underbar människa hon är. Det tycker jag inte behövs, det säger sig själv när man träffar na. "Dont state the obvius".


Tyvärr kan jag nog säga rätt säkert att hon med många andra inte förstår sig på mig. Å med tanke på att jag har två eller tre personer som förstår sig på mig å en bor i England så äre lite jobbigt läge. Om hon hade bara förstått sig på mig hade hon varit den perfekta personen. Å i å med att den inte finns så är det ett riktigt gott betyg :)


Jag avslutar med dessa rader


"Angie! Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du

Det finns alltför många som vill tala om
Att du bör vara si och så
Men jag själv, accepterar dej ändå
Och detta kan du lita på

Du vet väl om att du är värdefull ...

Du passar in i själva världen
Det finns en uppgift just för dej
Men du är fri att göra vad du vill med den
Säga ja eller nej

Du vet väl om att du är värdefull ..."


Kram Angie :)

Av Anders - 10 april 2008 11:44

Ikväll så blire "drag" utav bara tusan. Först ska jag "dra" iväg till jobbet. Men efter det "drar" jag till kåren. Hoppas att jag bara inte får kors"drag" i bilen. Så jag råkar "dra" på mig en förkylning. Får då blire inte lika mycket "drag" ikväll för min del. Väl ute på kåren ska jag "dra" i mig ett par öl å kanske ett par shots å drinkar med. Men får se om det är någon man känner som vill "dra" sig dit också. Å att ingen "dragit" hem för tidigt


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 9 april 2008 12:14

Varför heter det bada bastu. Visst man kan tänka sig att man först badar å sen bastar men då ska det ju hete bada basta. Sen kan man även tänka sig att det bada bastu är vad det kallas för när man bastar. Men man kan ju inte påstå att man badar när man bastar. Möjligtvis att man ångbadar. Å då ska det väl heta ångbada å inte bada bastu. Bada bastu låter ju som om man har tryck in ett par hundra liter vatten i bastun som man sedan plaskar runt i när det är kokhett där inne. Snacka om att man skulle bli skollad.


Nej svenska folket det är dags att vi ordnar upp språket så att saker å ting heter som det ska. Så som en klad, flera kläder. Boka en tid, böckra flera tider. Ett glasöga, flera glasögon osv osv...Det svenska språket är alldeles för icke konsekvent. Men jag, herr proffesore ska ordna upp detta. Jag ska även bli engelskalärare tänkte jag. Men det är en annan historia.


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 9 april 2008 10:11

Idag ska jag till optikern för en koll. Dags för lilla mig att skaffa ett par nya glasögon. Det blir ett par så att mitt höga iq verkar ännu högre tänkte jag. Fast det vet man ju inte säkert förrän man står där. Tänk om jag hittar nå hel flummiga som jag vill ha. Då kommer jag ju att ta dem. Kan inte jag rå för om jag inte kan stoppa mina impulser. VAFAN SLUTA GNÄLL FÖR DÅ! PUCKON!


Mitt val, mina glasögon. Å imorgon är en annan dag.


Maria Mena - You the only one




Ovido - Quiz & Flashcards