Alla inlägg under december 2007

Av Anders - 13 december 2007 16:05

Ikväll äre grögg på kåren glögg och grötsittning men alla från småbyar här i dalarna vet att grögg betyder grogg. Vilket gör att det där namnet ljuger för jag kommer nog inte få en enda jävla grogg. Tror väl inte att de serverar ens groggar. Utan det är väl någon findrink med något konstigt fjolligt namn som ceasar eller vafanapoli.


Vill även bara påpeka att flashbacken är borttagen. Iaf ett tag till. Man vet aldrig hur länge denna cyniska del utav mig kommer att få härska. Kanske idag bara eller kanske ett år. Men helt säkert kommer den inte vara för evigt. Någon dag lär jag ju dö iaf. Å då är den borta om inte tidigare...


Förlåt att detta inlägg inte blev lika cyniskt som de tidigare


Kram på er mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 12 december 2007 12:15

Jaha då vare dags att börja handla julklapparna. Vilket måste ses som en lycka för alla affärer. Att vi handlar så mycket julklappar som vi gör nu för tiden beror ingenting på att vi blir glada utav att ha en massa saker som vi inte behöver.


Nej det beror på att marknaden har sagt till oss att om vi handlar för så här å så där mycket då blir vi lyckliga eftersom vi får ge bort presenter som den andra inte vill ha eller kunde lika gärna ha köpt själv. För under julen skickar vi ju bara runt pengarna till dem man ger presenter till. Så varför inte bara tala om vad man tänkt köpa så får den andra istället köpa det när den får lust å tid.


Nej det går ju inte det är ju barnens tid det här. Vem fan har sagt det, inte är det jag!!! Det är fortfarande något coca cola inspirerat företag som gjort tomten till en lyckad försäljningsikon...


Om vi hade sagt till barnen att julen är skitråkig å den är inget att ha så hade de inte brytt om sig, men då hade ju inte affärerna tjänat några pengar på oss så det går ju inte!


Kram på er alla cyniska vänner ;) 

Av Anders - 11 december 2007 17:15

Idag var jag på en kurs som för min del var jäkligt meningslös men också förbaskat rolig.  Vattenvana hette den. Problemet för mig var att jag har inte några stora problem att skumpa runt å leka i vatten. Problemet för mig är att jag är alldeles för dålig på att simma. Å för att känna sig riktigt säker i vatten lär man vara bra mycket bättre på att simma. Visste jag att jag kunde det myckte bättre än jag kan. Då skulle jag inte vara lika stel i vattnet än vad jag är nu.


Så jag borde ha fått varit på en simkurs istället. Men jaja kul vare å plaska i varmtvatten fick jag. Men såg inte poängen i detta. Men det var för att kommunen som jag jobbar för vill att det ska se bra ut på papper. Som med allt annat. Dåligt innehåll, snygg förpackning. Eller vad säger man. Ha nu fick jag en känga idag. Det var ju inte meningen. Det är ni som ska åka på dem ni alla naiva belsebubbar som finns där ute ;)


Kram på er mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 10 december 2007 10:59

Jaha då var man tillbaka inne i det förbenade hamsterhjulet. Man springer å springer men endå för man väldigt lite för mödan. Å detta har man utbilda sig för. Allt för att man ska vara en duktig arbetsmyra i detta marknadskapitalistiska samhälle vi lever i. Vore det inte bättre att vi gick direkt ut i arbetet istället. Nej för då skulle vi ju inte vara lika duktiga arbetsmyror. Å då skulle vi inte vara lika hårt indoktrinerade som vi är efter vi gått i skolan.


Det enda bra är att både idag å imörö får jag betalt för att bada. inte för att det är så roligt som det låter. Har aldrig riktigt tyckt att bada är ju jihoooooo.

Men på torsdag ska de sista hjärncellerna som finns kvar i min hjärna bort sen ska hjärnan ta semester i en månads tid ungefär. För då ska jag springa som en gnu i mitt hamsterhjul


Kram på er mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 9 december 2007 10:33

Har varit fest idagarna tre. Yaaay eller nått sånt. Blev å tänka igår på varför man ska vara på en fest när man inte har roligt längre. Var inget sånt denna helg men i vanliga fall när man känner för nej nu har jag inge roligt längre nu går jag. Då börjar alla tjata på en att "joooo viss ska du stanna". Nej det ska jag inte, jag har inte roligt. Å igentligen bryr ni er inte om jag stannar eller ej så varför säga så där då???


Det är bara för att ni vill få er att känna er bättre, få mig att tro att ni bryr er när ni igentligen inte bryr er, de enda ni bryr er i just för tillfället är att festa å ha kul själv, vad som händer med de andra gör inte så jävla mycket bara ni har roligt. Sen visst är det lättare att ha roligt om andra har roligt men att andra har roligt är inte er prioritet.


Så snälla sluta tjata på att man ska gå, kan man inte bara säga. Jaha hoppas du har haft roligt så länge det vara.


Sen lite annan kuriosa så har sverige 5 åkare till andra slalom åket idag (om jag inte räknat fel) :)


Kram på er mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 8 december 2007 14:52

Fick kommentar i ett tidigare inlägg om att jag förhöjer mig själv. Det är väl självklart att jag förhöjer mig själv. Annars är man ju konstig om man inte gör det. Världen vi lever i idag, går ju ut på att marknadsföra sig själv på ett sånt sätt så att det verkar lockande för andra. Sen så säger väl någon person, men vafan jag hatar dig ju. Ja men fortfarande lockas du till att hata mig, varför? Jo för att marknadsföringen funkar. Du må inte tycka om mig men ändå tar du dig tid att hata mig???


Å nu säger jag inte att alla hatar mig, ha fan vilken sorglig värld man levde i då, men att ta hata som exempel får större genomslag än att säga älska. Det får iaf större reaktioner.


Sen kan det vara så att du inte menar förhöjer på det vis som jag tror å då är det ju som det är. Inte mycket jag kan göra åt eller jo det kan jag men vem fan orkar.


Å sen undrar jag om ni där ute som känner mig verkligen inte tror att jag kan komma på någon billig jävla ursäkt för att komma undan ett samtal. Jag må vara inte allt för intelligent (även om mitt iq ligger kring 125, då fick jag de sagt också :P ) men smart är jag. Å jag vet hur man använder orden för att kunna dissa folk på ett extremt bra vis.


Nu undrar ni hur man dissar människor bra. Var bara extremt ärlig när du pratar, gärna lite sarkasm i din ärlighet också, då funkar det ännu bättre. Å sen till sist glöm inte att vad den andra personen tycker om dig ska apsolut inte spela in vad du tycker om andra. Så vill de hata dig å du vill tycka om dem, gör så... Nu tycker jag att se människor på detta viset är rätt gulligt, eftersom man inte låter andras hat spegla av sig på sig själv, vilket är väldigt lätt. Det är iaf lättare att hata någon som hatar en än att tycka om någon som hatar en :)


Glöm inte vad jag skrev i början om hat å att de har större effekt än att skriva tycka om eller älska...


Kram på er alla mina cyniska vänner ;)


Ha jag har hittat ett nytt sätt att avsluta bloggen på :DDD


Av Anders - 7 december 2007 16:23

Disskuterade falskhet med en person lite sådär halvt oseriöst.


Men då har jag kommit underfund med att vi alla människor är falska. Däremot är de som erkänner att de är falska inte lika falska som de andra som säger att de inte är falska.


Jag menar att alla människor oavsett vad vi gör, gör det för att vi själva ska få någon nytta utav det, fast det vill ju vi inte erkänna. Detta behöver inte betyda att vi gör elaka saker. Utan det kan vara att ge en gåva till någon så gör man det för att t.ex man vill ha en gåva tillbaka i ett senare skede. Eller så vill man bara att man själv ska höjas upp i dens andras ögon. Det finns fler saker till varför man skulle vilja det men man gör det inte enbart för att man vill göra den andra glad.


Detta gäller inte bara gåvor utan vad som helst. Ett vänligt ord, ett hej m.m Å med allt detta i åtanke så är det jävligt korkat utav oss att säga att man inte är falsk när det är bland det enda man kan lova att man är.  

Av Anders - 7 december 2007 14:24

Ovido - Quiz & Flashcards