Alla inlägg under december 2007

Av Anders - 21 december 2007 10:18

Fan vad folk är allmänt tråkig. Eller de visar ju ingen som helst känslor. De enda de kan är vara utan reaktion. Vafan är det med er. Är det något ni inte tycker om säg då till. Eller är det något ni blir glada för visa det! Stå inte bara där som något jävla fån å tro att världen kommer att förändras utan er hjälp!!!


Nej för att få er dumstrutar att reagera får man fan ta till drastiska metoder så att ni blir förbannade eller åtminstonde roade. För detta funkar inte! Jag tror ni alla där ute är totalt känslokalla. Proppagandan från tidningar, tv och staten har funkat. Hur många känner ett obehag när man ser folk svälter på tv, troligtvis väldigt få. Om det inte är på någon förbaskad jävla gala. Men igen det är proppaganda. Å jag förstår dem på galorna att de lägger upp allt på det viset de gör. Med rätt musik, vinster å röster som låter lite sådär halvledsna. För annars skulle ni fan inte ens bry er!!!


Vinsterna säger väl det mesta hur mycket ni igentligen bryr er. För om det krävs en bil för att ni ska ringa in då är det något mycket fel.


Finns det något ni kan känna i överhuvud taget utan att någon drar i era trådar! Kan ni känna glädje, sorg osv med andra. Eller är ni så oempatiska det bara går.


Det är tur att vi finns som får er att reagera. För annars skulle väl denna värld bestå utav zombier som tror att reaktion är något man får ur en kärnkraftsreaktor och att det är farligt men bara om det blir en härdsmälta!!! Å den chansen är ju inge stor! Säg det till tjernobyl. Där trodde man ju att chansen var lika med noll men så fort det hände så steg den direkt upp till 99%. För ja helt säker är ni ju inte på att det har inträffat så därför kan ni inte vara säkra på att ni reagerar rätt heller!!!


Kram på er mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 20 december 2007 16:41

Alla måste bara gå in å kolla på detta. Mitt kära lilla morgårdshammar. Man blir så stolt :DDD


Klicka här 


Kram på er mina cyniska vänner 

Av Anders - 20 december 2007 13:48

Julmusik, städande å springa runt å fixa lite allmänt är vad denna dag består utav. Å nu kom mariah carey - all i want for christmas is you. Jaha tänker ni det var ville vi inte veta. Men det skiter jag i för ni läser ju detta ändå. Å då kan jag skriva vafan jag vill.


Ni är rätt korkade om ni läser detta även fast ni tycker det är onödigt. Det är ju bara att inte läsa alls. Eller har ni inget vettigare för er än att läsa något ni inte vill. Korkade människor. Till er andra som vill läsa detta säger jag att ni är nästan ännu mer korkade. Läsa nått så här onödigt. Kan ni tänka er då hur korkad jag är som skriver detta. Nä fyfan nu får det vara nog!!!


Kram på er mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 19 december 2007 10:28

Idag gjorde jag det ingen annan person gjort förut. Sagt till mina föräldrar att jag går ner i vikt när jag är hemma hos dem :P . Så jävla tråkig mat tycker jag att det är hos dem. Men så lever vi i olika tidevarv.


Idag ska jag tillbaka till jobbet i 5 timmar. Sen är det en dags ledigt innan jag ska jobba 5 dagar till. Jajjamen jobbar julafton. Kul jul eller nått sådant. Men det gör mig ingenting. Julen är endå bara så fucking jävla kommersellierad (kan inte stava det ordet just nu).  Det enda roliga är maten och kalle (å kalle är inte en produkt utav all kommers. Förbaskat svårt ord det där)


Oki punkt nummer två kan inte någon skicka in en kommentar så jag får veta hur man stavar kommers och kommersiell...För jag klarar inte av det. Tror jag har åkt på något 24 timmars dyslexi. Å varför stavas dyslexi så konstigt, tror inte gubbarna som kommit på det ordet att de har tillräcklgt svårt att stava som det är redan, utan nejdå vi hittar på ett så svårt ord vi kan bara för att göra livet surt för dem.


Tillbaka till julen igen. Vilket jag ska jobba på. Kul jul igen! Jobbar nyårsafton också kul nyårsafton. Fast det gör mig inte ett skit, kan festa någon annan gång istället. Å bättre betalt äre. Däremot fundrar jag på att ta ut lite semester i januari. Ta ut fyra dagar å få 12 dagars ledigt :DDD


Nej nu är det nog med denna cynism för dagen. Nu ska jag gå å få något i magen!!!


Kram på er mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 18 december 2007 19:08

Usch vad trött jag var efter nattens sovande. Förstår inte att jag blev så trött efter passet. I vanliga fall kan jag gå till jobbet, sova natten å gå hem å sen vara pigg hela dagen men inte idag. Vad hände med mig? Är jag sjuk kanske, eller virus i kroppen? Eller är jag bara allmänt galen?`Kanske det är galenskapen som tagit ifatt mig och gjort mig till en galen vetenskapsman?


Ska nog ta ut lite semester i januari så jag får en 10-12 dagars ledigt. Får se hur jag gör men ledig ska jag nog vara iaf.


Kram på er mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 17 december 2007 12:02

Då ska jag snart ta mig iväg till jobbet. Men först tänkte jag bara berätta att jag nu har lämnat in kameran för reparation så förhoppningsvis har jag en fungerbar kamera efter jul! Så då kommer ni inte undan.


Alla ni som gnäller på mina kort. Jag ska få sista skrattet. Om ni bara visste hur mycket jag tog bort för att inte göra någon obekväm. Å helt ärligt talat skiter jag i om er maskara rinner på bilden eller om ni har dubbelhaka. Jag är ledsen! Men kameran kan inte ljuga så jävla mycket! Har ni dubbelhaka på bilden så har ni det i verkligheten också. Så tycker ni inte om hur ni ser ut på bilden så tycker ni inte om hur ni ser ut i verkligheten heller!!!


Sen till sist igen. jag vet inte hur många gånger jag har sagt detta. Jag lägger inte upp bilderna för att ni ska bli arga, vilket många verkar tro. Jag lägger upp dem för att ni vill ha dem där. Fast inte på er själva, det logiken går inte ihop...


Nej väl synes på bilder nästa år mina fotografiska kamrater


Kram på er mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 16 december 2007 18:35

Ja då har jag gjort ett 24 timmars pass gick väl relativt lätt...Missade dock en fest som jag gärna gott på men men what to do.


Nu kan jag säga med 95% säkerhet att jag inte kommer festa på en månad. Det är rätt länge det. Men när de röda dagarna kommer fram tar jag också ledigt från festande. Man ska inte festa när de är meningen att man ska ta det lugnt. Verkar så jävla korkat. Bättre att festa de andra 300 dagarna i stället (antar att det är fler än 300 dagar som är röda men poängen lät bättre med en jämn siffra).


Nej snart dags för mig att inse att jag är för gammal för att festa...fast snart är ju också ett relativt ord...snart kanske inte präcis är nu, å kanske inte präcis om ett år. Utan kanske närmare när jag inser att man inte kan vara ett barn längre å de lär ju dröja för barn är roligt att vara :)


Våga vägra vara vuxen är ett bra motto som man kan leva efter. Men detta samhälle vi lever i får man ju inte leva på det sätte. Ha säger jag. Jag tänker fan inte bli någon bra å produktiv samhällsmedlem :P


Kram på er mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 14 december 2007 20:56

Fest igår så mitt cyniska jag har tagit vila idag. Förlåt mig alla min vänner där ute som tycker att läsningen här har varit underhållande. Det var rätt bra drag igår. Höll nästan på att checka en sak på min långa lista igår kväll men det bidde inte så.


Skulle även blanda skräcken igår men glömde visst bort att det skulle vara baylis (hur stavas det???) och inte midori i. Liten skillnad eller hur :P


Karm på  er mina cyniska vänner ;)

Ovido - Quiz & Flashcards