Alla inlägg under november 2006

Av Anders - 23 november 2006 16:30

Idag har jag inte gjort så hemskt myckt! jag såg på ett avsnitt utav gilmore girls. Gick till skolan å hade föreläsning. Under föreläsningen ringde jobbet å sa att jag kommer att få jobba minst två veckor under december månad! Jihiiiii! Ikväll ska jag nog till moongate å spela plumpeliplump!Sen fick jag en kommentar utav min lilla sockerkaka att jag nog har fått de att framstå som att vi skulle vara kära i varandra :P å hon ville att jag dementerade detta här...men jag som trodde att vi var det ;) :PDumt utav henne att säga sånt till mig, min lilla sockerkaka borde veta bättre, nu blev du ju att driva med detta istället :PProffesorns Flashback+ 1910 - Sista avrättningen i Sverige verkställs då Alfred Ander (dömd den 17 augusti) avrättas med giljotin (enda gången sådan användes i Sverige) på Långholmen i Stockholm. Avrättningen utfördes av A. G. Dalman, Sveriges siste skarprättare.+ 1922 - präglas Islands första mynt, det har valören aurar?, dvs öre.+ 1985 - Pet Shop Boys en första hit i England med ”West End Girls”.

Av Anders - 22 november 2006 20:08

Idag har jag jobbat! var en dag då de var alldeles lagomt mycket att göra! Efter jobbet bar det av till ÖB sen till Falun och Audition till dalaspexet som vanligt var Proffesorn kungelikung!Ikväll blire moongate å dricka lite teProffesorns Flashback+ Idag är de Libanons Nationaldag+ 1945 utkommer Astrid Lindgrens sedermera världsberömda bok om Pippi Långstrump.+ 1955 - Sovjetunionen genomför sin första vätebombsprovsprängning i Kazachstan.+ 1963 - USA:s president John F. Kennedy skjuts till döds när han färdas i en öppen bilkolonn längs Dealey Plaza i Dallas, Texas, USA.+ 1980 - blir ABBA ny LP-etta i England med ”Supertrouper”.+ 1986 - blir den 20-årige Mike Tyson den yngste tungvikt?svärldsmästaren någonsin när han besegrar [Travor Berbick]? på knock-out i Las Vegas, Nevada.

Av Anders - 21 november 2006 16:48

Nu har jag länk till martinas bloggeliblogg fast just nu är den rätt tom! hoppas hoppas på något finurligt i den snart :D

Av Anders - 21 november 2006 11:34

Idag är det en månad å tre dagar till jul..jihiii...Igår var jag över till moongate igen, börjar bli stammis där, borde få en nyckel :P Där bidde det tv "Ett herrans liv" programmet heter så även om de var ett herrans liv hos stefan också ;)Tidigare under dan gick jag å fördrev lite tid me PH, Gabbi och Elina! Idag ska jag åka hem till MH ska jobba imörö! ska bli kul har inte jobbat sen slutet av oktober!Ska även passa på att åka förbi ludvika å inhandla lite onödiga prylar.Nu till Proffesorns Flashback+ 1783 - Den första luftballongen, en uppfinning av bröderna Joseph Montgolfier och Étienne Montgolfier, sänds upp.+ 1913 - Publiceras världens första korsord, konstruerat av [Arthur Wynne]?, i tidningen New York World.1987 - Säljs amerikanska [CBS Records]? till japanska Sony för 22 miljarder dollar.Å så lite onödigt vetande, idag är de "världsdagen för tv" som om vi inte tittar på tv nog mycket ändå :PTata!

Av Anders - 20 november 2006 13:24

I lördagsnatt fick jag ett väldigt konstigt samtal, fatta nada av det!Igår var jag utä å gick med PH å Gammeln0llan. Fika lite i maserhallen gick hem. Idag funderar jag på att åka till Ludvika å handla lite, de finns ju inget av värde i borlänge bara kläder, kläder å kläder. Var är alla onödiga prylar som jag vill ha men som jag inte behöver. Tänkte kolla om jag kan få upp bilen hit igen!idag har min polare TokPontus namsdag! Grattis!Proffesorns Flashback+ 1917 - Ukraina utropar sig som självständig republik. + 1935 - Västerbron öppnas för trafik i Stockholm. + 1943 - inför riksdagen nöjesskatt? på dans. + 1947 - Prinsessan Elizabeth, blivande Elizabeth II, gifter sig med prins Philip, Storbritannien. + 1984 säljs den 50-miljonte McDonalds hamburgaren. Det sker 35 år och elva månader efter att den första McDonalds hamburgaren såldes. (undrar vem som räknar burgarna?)+ 2003 Michael Jackson anhålls efter att ha anklagats för sexuellt otukt med en 12-årig cancersjuk pojke. Husrannsakan? görs dessutom i Jacksons bostad. Jackson friges villkorligt efter att ha betalat 3 milj. dollar i borgen.

Av Anders - 19 november 2006 01:15

Jag vann plumpen idag...mitt resultat är (de inom parantes är antal deltagare) 3(5),2(5),2(4),1(4). Jag är jämnheten själv!'De andra roliga var för en vecka sedan, när jag träffade min polare Karl-Henrik. Jag berättade om att min kusin hade döpt sin unge till Ariel, då sa han, adopterar de en från afrika döper de väl henne till Ariel Color! Han är jävligt rolig!

Av Anders - 18 november 2006 10:24

Igår var jag på moongate å såg på Idol! Fattar fortfarande inte att folk följer den uppgjorda skiten! Som vanligt kunde jag inte sova efter att jag hade festat, jag sov i princip inget förrän kl 16 dan efter då sov jag väl fram till kl 19.Sen bidde de iaf kortspel, vilket jag kom dit för! jag kom tvåa på plump, var helt okaj, fick strax över 100 poäng! inatt sov jag som en stock!Idag ska jag se på skider sen ska jag nog gå till kupan en vända, sen får vi se om de blir Middag me micke.Proffesorns Flashback+ Idag är de Oman och Lettlands nationaldag+ 1918 - Lettland förklarar sig oberoende av Ryssland.+ 1928 - Musse Pigg visas för första gången i den tecknade filmen Steamboat Willie.1943 - Fäller ett brittiskt plan bomber över Lund och åstadkommer förödelse. Framförallt blir järnvägsområdet skadat av ett antal bomber som orsakar en brand+ 1976 - Spaniens parlament etablerar demokrati efter 37 år diktatur.+ 1985 - Den tecknade serien Kalle och Hobbe publiceras för första gången i ett antal amerikanska dagstidningar.+ 2005 - Brand i den för reparationer avstängda delen av Katarina södra skola i Stockholm.

Av Anders - 17 november 2006 19:03

Egentligen borde det vara en på Julia men eftersom de är tänkt att jag ska göra ett album med bara henne och hennes olika ansiktsuttryck så får de bli en på mig och maria.

Ovido - Quiz & Flashcards