Alla inlägg den 5 september 2007

Av Anders - 5 september 2007 19:13

gjorde ett litet politiskt test för att veta var man stod. Vilket jag visste var jag stod å de stämde överens med testet men de roliga var att Gandhi låg på ungefär samma nivå. De visste jag inte men nu bidde man lite halvt stolt eller nå sånt. Fast jag vill vara som Dahli Lama (eller hur han stavar). De hade varit ännu tuffare :D

Av Anders - 5 september 2007 18:45

Snart ska jag åka till falun...bläää vill inte dit men vill hjälpa mina vänner å hon som behöver hjälp är i falun på regementet bläää...Varför kan folk inte fatta att Falun är inge att ha. Nej de ska vara Borlänge för hela slanten de sjöng tillåmed DLK :DDD


Tata 

Av Anders - 5 september 2007 10:44

Nu kommer pic of the kårkväll. Med tanke på vad jag skrev i förra inlägget och att jag är egocentrisk så blire två kort på mig :DDD


Proffesorns Flashback


+ 1909 - Orville Wright visar upp sitt flygplan på flygfältet Tempelhof i Berlin.


+ 1952 - Debuterar tungviktsboxaren Ingemar Johansson som professionell i en uppvisningsmatch mot Olle Tandberg i Östersund.


+ 1977 - Den västtyska terroristgruppen Baader-Meinhof-ligan kidnappar den västtyska arbetsgivareföreningens ordförande Hanns-Martin Schleyer, och kräver i utbyte mot dennes frigivande att de medlemmar av terroristgruppen som är fängslade skall släppas.


+ 1978 - Har världens största läkemedelsskandal, den så kallade SMON-katastrofen skördat minst 1 000 offer. Den har även orsakat 16 dödsfall i Sverige.


+ 1980 - Öppnas världens längsta tunnel, den 16 322 meter långa Gotthardtunneln i Schweiz, för trafik.


+ 1987 - TV-premiär för På spåret med Ingvar Oldsberg.


+ 1987 - En säkring i Kaknästornet går och hela Sverige blir utan radio och TV i två timmar.


+ 1997 - Dör Moder Teresa, katolsk nunna.


+ 2001 - kung Carl XVI Gustaf blir tårtad på Getterön.


+ 2003 - 5-14 september spelas EM i Basket i Sverige.


+ 2007 - En grupp av gudsförnekare utnämner dagen som officiell dag för internationellt firande av guds bortgång. Allt i enlighet med: "Gud är död därför är vi alla dömda till frihet - existensfilosofen Jean Paul Sarts


+ 2007 - Proffesorn klagar på alla klagomål på bildarkivet :P


Tata

Av Anders - 5 september 2007 10:30

Proffesorn eller Anders som jag heter för n0llan (de nya ettorna) som inte vet att jag heter det egentligen har nu lagt ut bilder från n0llesittningen. De blev 132 stycken utav 270. Vafan gjorde ni som gjorde att jag behöver censurera så många.


Nu till lite viktigare saker. Nu har folk börjat klaga igen på att bilder inte ska ligga ute men samtidigt vill de att jag ska fortsätta med min sida. Ni får fan bestämma er, antingen får ni räkna med att ni hamnar med på någon bild eller så lägger jag ner hela sidan. För tro fan inte att de går på någon minut att sitta å välja ut 132 bilder från de 270 som jag har tagit.


Visst får ni säga till om ni tycker att någon bild inte ska ligga ute men jag orkar fan inte höra att hälften av alla bilder var på mig och en tredjedel på en annan och hälften på en tredje och en fjärdedel på en femte. Här för någon dag sen var 200 % utav bilderna på 5 pers!!! Å hur fan de går till de vet jag inte.


Hittills vet jag bara två personer som har uppskattat mitt bildarkiv. De är PeHå och Martina. Tack till er båda! Men får se när jag orkar plocka fram de bilderna från tidigare i år. Börjar bli jävligt less att hela tiden säga te att bilderna läggs upp för er skull! Jag tar paparazzikort för att få så naturliga kort som möjligt! Tror ni jag lägger ut kort för att få folk att känna sig förnedrade! Har ni så dåligt självförtroende kanske ni ska uppsöka psykolog! 


Eller så kan ni komma till mig, så får jag försöka hjälpa er, för de gör jag mer än gärna :). 


Jag hoppas verkligen att de finns några fler där ute som uppskattar att jag lägger ut bilder. För just nu känns de bara onödigt att lägga ut dem. Som tur finns en del av Proffesorn som är envisare än en stucken gris och som inte ger upp men hur länge den delen örk höll ut vet jag inte.


Bara för att de blev så långt inlägg detta kommer Flashback och pic of kårkväll i nästa inlägg.


Tata 

Ovido - Quiz & Flashcards