Alla inlägg den 23 februari 2008

Av Anders - 23 februari 2008 10:03

Läste precis om Assar & J-Lo i aftonbladet. Detta är inte någon skidåkare och en popsångerska utan två Lodjur på skansens djurpark.


Läs om det här jag orkar inte förklara allt. Kort så är det så att två nya lodjur ska in. Å de har finare stamtavlor än de nuvarande. Å då kan de inte ha kvar assar å j-lo eftersom de skulle ha ihjäl de nya. Visst för att jag visste att J-Lo var en bitch men inte så bitchig :P


Men visst är det trevligt hur vi värderar varelser. Igentligen varför ska vi inte värdera djur på det viset när vi värderar människor på det viset. Å det är många som har försökt utplåna "lägre" stående varelser. Hitler, Pol Pot, Stalin, alla jävla korståget. Exemplen kan göras många.


Idag har vi ju den synen att känner du rätt människor så kan du få de jobb du vill ha. Vilket betyder att de är mer värda än andra. Så varför inte även ha den synen på djuren.


Förstår inte varför aftonbladet går in å tar upp detta ämne eftersom de är så jävla ofta går ut å förtrycker vissa grupper å sånt å anser de mer värda.


Hela jävla nöjesdelen i aftonbladet säger ju vilka som är bättre än andra. Vi kan väl avliva de sämre där så kanske aftonbladet slutar förtrycka dem med. Nej då hittar väl de något annat. Å vad ska jag då läsa och få känna mig som en lite bättre människa.


Nej jag vet vi kan väl avliva hela jävla djurvärlden och ersätta dem med djur med stamtavlor bara. Får vi se hur mycket inavel vi får. För det vill vi ju ha!!!


Nej förresten då kommer jägarna in å klagar på att det finns för få djur så att de inte får skjuta några. Så den går ju inte heller. Jag tycker vi spränger hela jorden istället då slipper vi detta problem! IDIOTER!!!


Kram mina cyniska vänner ;)

Ovido - Quiz & Flashcards