Alla inlägg den 10 februari 2008

Av Anders - 10 februari 2008 17:39

Ibland får man självmordstanker. Det kanske inte är det allra mest logiska stunder i ens liv det kommer men denna gång är det fan det. För hur Amy Daimond kunde gå vidare med den låten det vet jag inte.


1 Amy Daimond - Thank You: En låt tagen direkt från en high school musical film. Vilka rösta på denna låt. Var det bara fjortisar eller fanns det även folk med totalt värdelöst sinne för musik som tyckte om den. De enda ställe den låt hör hemma (om ens där) är på mellanstadiedisco. Å som inte det vore nog ser det ju för fan ut som tjejen redan tryckt i sig massa botox. Hur ska detta sluta???


2. Christer Sjögren - I Love Europe: Att den låt gick vidare är väl inte så konstigt med tanke på att en folieinpackad tellitubbi kunde bli två (eller vafan den kom). Fick känslan av att man skulle hänga med i ett samba tåg. Nej det tåga lät jag passera. Fast Sjögren är alltid Sjögren och han har verkat fått en kultstatus i detta land. Visst för att han kan sjunga men sjung på din turne istället.


3. E-Type & The Poodles - Line Of Fire: Finns bara två saker att säga om denna låt. Först, det finns en anledning till varför 80-talet stanna på 80-talet och Det finns en anledning till varför E-type gör den musik han gör i vanliga fall...


4. Sussie Tapper - Visst Finns Mirakel: En utav de få låtar som hamnade rätt placerat. Lite småtråkig men ja okej då. Fast den enda anledningen till att låten hamna där den hamna beror ju på att Sussie (vilket var det tredje vanligaste pudelnamnet 2001) har parkinsson sjukdom. Inget illa om sussie men sådant går hem hos folk i deras stugor.


5. Velvet - Déjá Vu: Kvällens klart bästa bidrag. Å hur fan den bara kunde komma femma vet jag inte. Det måste bara ha suttit pansionärer och fjortisar som röstat. Eller så har SVT gjort så hela denna tävlingen är uppgjord från början...


6. Michael Michailoff - Thats Love: Har inte mycket att säga om denna låt mer än att jag tyckte den var jäkligt tråkig. Så den hamna nog rätt. Fast sista platsen borde den ha slagits om.


7. Brandur - Lullaby: Ja det var som en lullaby denna låt. Fast jag tyckte den borde ha placerat sig lite högre än 7:e plats. Men komma 5 eller 7:a har ju ingen betydelse igentligen mer än att man vill ju vara före Amy Daimond.


8. Face-84 - Alla Gamla X: De kanske ska fundera på framtiden istället så går det bättre för dem i tävlingen. Denna låt saknade nästan allt. Var som en väldigt dålig variant utav Raymond & Maria. Ingen glädje inget hopp. Ljuset det slockna för dem så fort denna låt kom med i festivalen.


Nej detta var en riktigt sugig omgång. Nästa blir väl lite bättre och sen 3:e och 4:e hoppas jag på ska bli riktigt bra. Jag hoppas för guds skull att vi inte skickar iväg någon utav de som gick vidare denna gång till Sagreb. Då kan vi lika gärna skicka ner en yland hund som har magkatarr.


Kram mina cyniska vänner ;)

Ovido - Quiz & Flashcards