Alla inlägg den 22 februari 2008

Av Anders - 22 februari 2008 15:39

Igår var jag på en föreläsning) Det var två medelålders damer (tanter för oss vanligt folk) som pratade om ett ämne vilket vi inte går in på vad, örk inte. Å visst jag tyckte väl att mycket det sa var bra men inte allt. Å hade det inte varit för en del omständigheter så hade jag ifrågasatt ganska mycket. Även sådant som jag tyckte stämde. Man måste ifrågasätta saker inte bara ta in allt. Jag ifrågasatte det men inte öppet.


Men till poängen. Där satt de andra, vilket större delen är inte behöver oroa sig för att bli av med inkomst (vilket jag kände var min akilleshäl) och höll käften. De satt där som några jävla nickedockor som styrdes utav de två damerna precis som de ville. När väl en fråga kom så var det mer en bekräftande fråga på saker de redan sagt. Å då jävlar blev damerna inte nådigt sturska. Stod där som att de ägde sanningen till hela världen. Jag förstår om de blir glada om andra tycker som dem. Det är inte det. Men att bara ha en hel hög med inodktrinerade ja-sägare omkring sig kan ju för fan inte vara hälsosamt. 


Om det är ja-sägare de vill ha. Varför inte satsa på att bli diktator i nordkorea istället. Fast jag gissar på att befolkkningen där vågar ifrågasätta diktatorn mer än vad de som var på föreläsningen gjorde de där tanterna.


Nej, dags att vakna till liv människor, bara för att en person säger något betyder det inte att det är rätt. Det betyder iof inte heller att det är fel. Men kom med motförslag. Ditt förslag kanske inte håller men det gör att man ser mer kritiskt på det första förslaget. ÖPPNA ÖGON Å ÖRON! TÄNK SJÄLVA FÖR FAN!!!


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 22 februari 2008 09:14

Idag ska jag städa med stort T. Men lär väl dröja någon timma innan jag tar tag i dagens dilemman.


Hitta en låt på youtube som jag tycker passar er alla par som håller ihop även fast ni inte borde. Å ni är många bar så ni vet. Alldeles för måååååånga. Är ni bara dumma i hövvö som inte fattar det eller är ni så fega att ni inte vågar göra något åt saken. Låten är grymt mycket bättre på svenska men den hitta jag inte. Så den engelska får duga då.


Kram mina cyniska vänner ;)

Ovido - Quiz & Flashcards