Alla inlägg under september 2008

Av Anders - 9 september 2008 08:25

Första dagen på jobbet efter semestern. Den gick som smort trots att festabstinensen inte precis minskat. Men det skyller jag på en föredetta n0lla som gjorde att den ökade igår igen! Idag tandläkarn, banken å sen fixa med bilen. Sen tare lugnt innan morgondagens pass...


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 8 september 2008 09:56

Ja idag åker jag tillbaka till jobbet efter en skön semester. Det gör mig inget det. Dumt bara att jobba helg när man känner fest abstinensen hägra. Men men vad gör man inte för lite kosing.


Till elvisn0llan säger jag bara att jag gärna tar fler bilder får. Vi får hitta något sätt att skicka dem på bara. Jag har icq, msn eller vanlig mail...vilket lär vara de lättaste sätten om du inte ger mig nå usb där du lagt in dem på.


Dock vill jag inte skriva ut det här. Ni får väl leka lite dektiktiv om ni vill. Eller så skriver ni eran. För jag behöver inte godkänna kommentaren om det är något privat :)


Kram mina  cyniska vänner ;) 

Av Anders - 7 september 2008 11:03

Ja då var den över iaf. Fick servera n0llan som nu är etta. Var jäkligt kul måste jag säga. Dock är jag hungrig nu så om någon utav ni ser detta kan ni ju säga om ni vi äta bakis mat med mig. Har ni inte mitt nummer kan ni alltid lägga in en kommentar till detta inlägg.


Ikväll är det även fotboll på vallen för den som vill hänga med. Tror iaf att det är det...


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 5 september 2008 09:57

Igår ordnade n0llan en tämligen mycket mindre usel fest åt maas. Maas vart tämligen glad då maas fick leka för engångs skull. Maas hoppas dock att n0llan hade roligt när n0llan fick se när maas lekte...


Idag ska n0llan vara på tenoren och se när maas avmaskar sig! Tämligen roligt tycker maas. För maas vill gärna avmaska sig! Inte så mycket för ovven men för solglasögonen. Dessa är väldigt mörka och maas solglasögon är inne på sista andetaget. Klockan 17 ska n0llan vara på Tenoren!


USELT N0LLAN! 

Av Anders - 4 september 2008 08:06

Igår vare båtrace för n0llan. Den tämligen mindre usla bestn0llan borde ha vunnit. Dock hade bergs dopat sin båt. Detta ledde till att bestn0llans båt läckte in vatten sen. Uselt n0llan...Dock var bestn0llans båt best dekorerad.


Gårdagens å igentligen hela n0llningens replik är "Jag är inte bitter på GT"


Idag ska n0llan ordna fest åt maas. Tämligen mycket mindre uselt gjort av n0llan att göra ett inbjudningskort på tyska!


USELT N0LLAN! 

Av Anders - 3 september 2008 09:32

Igår vare Capsturnering, maas proffesorn befann sig dock vid ett bord å drack öl och cider!


Idag ska den mindre usla n0llan åka båt på den stora sjön vid pylonen. N0llan måste ha flytväst på sig. N0llan kan ej gå på vatten! Båten kan förhoppningsvis gå på vatten n0llan!


USELT N0LLAN! 

Av Anders - 2 september 2008 11:23

Igår var det 10-kamp för n0llan. N0llan var tämligen mindre usel trots att n0llan inte vann. N0llan borde ha vunnit. N0llan blev tillåmed diskad för att n0llan hade Maas i gräset i sista grenen. Maas hade ju bara tappat kontaktlinsen å tänkte att den ligger nog i gräshögen...Maas blev förvånad att man inte fick leta efter kontaktlinsen i gräshögen


Idag ska n0llan lära sig capsa...Först bootcamp klockan 17 sen tävlingen klockan 19. N0llan bör vara där då! 


USELT N0LLAN!

Av Anders - 1 september 2008 15:55

Idag är det 10-kamp för n0llan. Tämligen roligt att vara med å 10-kampa. N0llan bör ju vara däääär! Best-n0llan borde ju göra sitt bästa för att vinna hela alltihop. Dock haaaar maas satt en liten slant på GT! Lär ju inte vara allt för höga odds på den!


Nej Maaas är inte BITTER! ;) 


USELT N0LLAN!

Ovido - Quiz & Flashcards