Alla inlägg under september 2008

Av Anders - 19 september 2008 19:34

Jag funderar om jag ska köpa mig lite chips då kom jag ju på att hemköp borde ha hemkörning. För det heter ju hem-köp...att man handlar å får maten hem till sig. Det heter ju inte Gåköp...


Nej hemköp för härmed byta namn till gåköp om de ska ha de regler som gäller idag! annars ska de fan köra hem grejerna till en!


Kram mina cyniska vänner ;)



Av Anders - 19 september 2008 12:48

Del 5 utav spritskolan är filmad. Just nu sitter jag bara å väntar på att den ska bli färdigklippt för att läggas ut. Vet inte när det kommer ske. Kan ske idag, imorgon eller om ett år...vad vet jag.


Igår var en jävla kul kväll. Hade lite problems med att hitta förfest men så fort det löste sig så vare galej hela kvällen. Tänkte om jag skulle försöka orka ut idag men nej det gör jag nog inte...vill bara ta det lugnt å inte göra ett skit än så länge iaf :P


Fick en uppblåsbar madrass i ögat igår. Det var ju trevligt så nu har jag skadat båda mina ögon på 8 dagar. Som tur har jag gott läkekött så det fixar sig. Jag lär väl märka om jag inte kan se längre :P


Dagens visdomsord lyder som följer


"Självmord är dödens autobahn"


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 18 september 2008 16:39

Sitter här i min ensamhet å letar efter en förfest att gå på men likt en begravning så äre jävligt dött på den fronten. Så jag tar en öl för att dränka sorgen!


Dags för lite party musik



Av Anders - 17 september 2008 12:55

I allt mitt funderande över hur många smurfar det finns. Så fick jag reda på att smurfarna fyller 50 år i år. Det verkar konstigt me tanke på att gammelsmurf är mycket äldre än så. Men de kanske inte lever efter samma tideräkning som vi gör.


Men eftersom det fyller 50 år så tyckte jag denna lilla film passade :) 



Av Anders - 17 september 2008 08:56

Vakna upp imorse klockan var halv 10 (ja läs när detta publiceras så förstår ni annars förklarar jag nu). Men när jag sen satte mig vid datorn var klockan visst bara halv 9. Förvirringen verkar fortsätta idag också.


Men idag har jag en mycket viktig fråga som jag måste ställa. Jag hoppas att någon person där ute har svaret. Hur många smurfar finns det? Jag har försökt räkna dem men jag kommer bara på 4 ungefär. Å jag vet att det är en hel jävla hög med smurfar! Så hjälp mig med denna fråga tack :)


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 16 september 2008 09:37

Igår var en förvirrande dag. När jag vaknade på morgonen så gick jag runt ungefär en timme å trodde att det var januari. Det var först när jag försökte tänka ut när jag skulle klippa mig som jag kom på att jag borde klippa mig innan jag fyller år. Då slog det mig men jag fyller inte år på våren jag fyller ju i november. Då insåg jag att det fortfarande var september.


Sen när jag väl kom till jobbet så lyckades jag med bedriften att första tappa bort koppen som jag skulle ha te i. Sen när jag väl hittat den vilket säkert tog en kvart (För man skulle göra massa annat också). Så glömde jag bort att jag fixat med te. Så där stod säkert min kopp med te i 30 minuter innan jag insåg att jag skulle dricka te.


Tur är att man jobbade med en som är nästan lika förvirrad som mig...


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 15 september 2008 09:20

Vilken underbar helg det har varit. Har gjort mina helgpass nu. 3 pass kvar sen ska jag festa! Brage vann mot ersboda. Alla lagen som skulle förlora i den serien förlorade. Kan det bli mycket bättre :)


Nu skulle jag nästan kunna dö lycklig ;)


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 14 september 2008 10:09

Ja då vare 4 pass kvar till feeeest. Men det ska vi inte prata om idag även om det är roligt att tjata om samma sak i ett antal dagar likt en fjortis ;)


Nej idag ska vi prata om Brages seger över ersboda. 3-2 skrevs segern till. Vilket gör att de har allt i egna händer för nytt kontrakt igen. De kanske de hade innan också men nu känns det som vinden har vänt igen. 7 poäng på 4 senaste matcherna är jävligt bra. Synd att det blev oavgjort mot boden. Den skulle de ha vunnit om det inte vorit för vänster flanken den matchen...


Kram mina cyniska vänner ;) 

Ovido - Quiz & Flashcards