Alla inlägg under september 2008

Av Anders - 13 september 2008 10:09

Ett pass borta 5 kvar. Vad mer kan man begär än att de närmsta fem passen också försvinner. Inget :P


Det är inte lätt för lilla mig en dag som denna, när man åker till jobbet gör 6 timmar sen hem igen. Om det ändå kunde vara som en dag på slottet. Alldeles  dötrist, urtråkigt. Eller...eller alldeles underbart.


Inte fan vet jag vad jag skriver just nu men något ska ni väl läsa idag också.


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 12 september 2008 13:03

Ja så många pass har jag kvar innan jag får festa. Festabstinensen har inte minskat. Å allt skyller jag på buddn0llan som i måndags gjorde att jag ville festa igen!


Som tur jobbar man ju. Vilket gör att man har något att göra. Vilket kanske också gör att abstinensen försvinner. Man kan ju iaf hoppas :)


Kom på en dum kommentar som jag sa till en tös i lördags. "Du har inte speciellt vita tänder". Varför jag nu skulle säga det vet jag inte. Var inge illa menat. Var bara ett konstaterande. Men varför jag ska konstatera saker hela tiden som ingen igentligen vill veta har jag inte riktigt förstått. Men kul hade jag åt det iaf :)


Sen hade jag kul åt en tös som påpekade ett antal gånger för mig vad hon hette. Å att jag borde komma ihåg det. Vilket jag gör nu så hon lyckades ju :). Ni andra borde kanske göra samma sak. 


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 11 september 2008 16:14

Vill bara berätta för alla som undra att det är kårkväll den 18 september. Klockan 22-02 är tiden som gäller. Glöm ej leg å kårleg! Har ni inte fått kårleg och betalat via nätet gå till kårcellen för att få intyg att ni betalt.


Allt för denna gång


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 11 september 2008 14:24

Idag var jag å luncha med micke. Det var god mat det bjöds på vid tenoren. Vi pratade allt från affärsideer till mina bravader. Eller bravader å bravader. Var väl mer de grodor som jag har sagt den senaste tiden :P


Då jag lunchat med micke tyckte jag att den låt passade


Kram mina cyniska vänner ;)



Av Anders - 10 september 2008 13:26

Händer inte så ofta att jag läser andras bloggar. Mest för att de jag läser är så jävla deprimerande. Men jag tog mig iaf en vända runt å gjorde det. Inte fan vare någon skillnad idag.


Var är världen på väg om man inte kan se sig själv med lite självdistans. Inse att ens problem kanske inte är så stora som man gör dem till...Eller äre bara jag som tar livet för lätt. Nej tror inte det. Livet är inte värt att haka upp sig på utan bara leva vidare. För oavsett vad hur mycket man hakar upp sig på det som har hänt. Så kommer det för alltid att ha hänt. Så antingen gör något åt det så du slipper det, må det vara nästan vad som helst. Eller så lämna det bakom dig å fortsätt leva ditt liv till max. För när man gör det är livet jävligt underbart :)


Nu blev jag lite deprimerande. Å det ber jag om ursäkt för.


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 10 september 2008 12:52

Här följer min förklaring på det ordet


"Något hemskt som drabbar någon annan men som är jobbigt för en själv"...hur nu det går ihop?


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 10 september 2008 10:12

Klockan är 10. Jag har ätit frukost men ändå är jag hungrig som fååå. Funderar om man inte skulle ta sig en vända till tenoren å käka där. Dock så jävla tråkigt att äta själv. Å sen ska jag äta där imorgon. Är ju inte precis billigt att äta ute. Iaf inte om man jämför med vad det kostar att äta hemma. Å de där pengarna jag hade i ren vinst igår. Har jag ju redan spenderat så jag kan inte använda de ju :P


Men vad ska jag äta? Dagens i-landsproblem!


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 9 september 2008 13:34

Efter jobbet åkte jag till tandläkaren. Inga hål eller inte ens tandsten. Fick någon rabatt på 300 kr. What??? Sen iväg till banken å beställa nytt visakort. Efter det till borlänge å in på jysk. Då jag fick rabatt på 300 kronor så insåg ju jag att jag i det läget gott 600 kronor med vinst eftersom jag räknat med att få betala de där 300 kronorna och sen får jag de i rabatt. 300 (förväntad betalning + 300 (rabatt)= 600 kr. På jyst handlade jag saker för 775 kronor. Och 775 - 600 är ju 175 och 175 kronor är ju försumbart så idag har jag spenderat 0 kronor på jysk. Inte illa det!!!


För er som inte hängde med i min logik, kan ni ju alltid fråga mig någon gång när jag är i närheten ska jag förklara detta närmare.


Kram mina cyniska vänner ;)

Ovido - Quiz & Flashcards