Alla inlägg den 13 maj 2007

Av Anders - 13 maj 2007 07:26

Inför n0llning till hösten så vare en liten sittning igår med grillning å lite spex. Rätt mysig tillställning så man hade möjlighet att se vilka maasarna var.


Såg även melodifestivalen igår på kåren men vad tänker europa på. Att den låten som vann vann gjorde inte så mycket, Helt okej låt. Men UKRAINA! De var ju ett stort skämt att den kom tvåa! Jag hade ju kunnat utföra hans uppträdande och sjungit lika bra och jag är fan inte bra på att sjunga!!! Sen att sverige kom så långt ner har jag bara att säga skäms europa! Jag tycker The Ark var bäst! PATRIOT JAVISST :)


Ryssland hamna högt upp, de är väl den enda som egentligen hamna någorlunda rätt. Med de låtarna som var där uppe hade jag gärna sett den vinna. Nu har proffesorn gnällt färdigt för dagen :)


Idag äre fotboll på vallen Brage - Västerås, dags att återta serieledningen. Häng på vet ja!


Proffesorns Flashback


+ 1888 - Brasilien avskaffar slaveriet.


+ 1909 - Det första Giro d'Italia startar.


+ 1917 - Vänsterpartiet bildas som Sveriges Socialdemokratiska Vänsterparti.


+ 1940 - Winston S Churchill håller sitt berömda tal till underhuset i vilket han utlovar inget annat än blood, toil, tears and sweat (blod, slit, tårar och svett).


+ 1943 - Tyska Afrikakåren och italienska trupper i Nordafrika kapitulerar.


+ 1976 - Pol Pot tillträder som premiärminister i Kambodja.


+ 1981 - Johannes Paulus II blir skjuten på Petersplatsen i Rom. Som genom ett under räddas han till livet trots svåra inre skador.


+ 2004 - Indiens premiärminister Atal Behari Vajpayee erkänner sig besegrad efter valet till indiska parlamentet och lämnar in regeringens avskedsansökan.


+ 2005 - Militären i Uzbekistan upplöser demonstrationer i staden Andizjan genom en massaker som kräver tusentals liv.


+ 2007 - Proffesorn gnäller på Europas sätt att rösta i melodifestivalen!


Idag fyller Lasse Berghagen 62 år och Prins Carl Philp 28 år. GRATTIS!


Tata

Ovido - Quiz & Flashcards