Alla inlägg under oktober 2006

Av Anders - 11 oktober 2006 10:13

Då vakna man normal tid igen. Började dagen med en relativ lätt frukost med en macka med potatissallad på, en kopp te och en skål med fil och flingor. Börjar bli hungrig igen, är bara en timme till lunchen :DIkväll är de fotboll på TV Island - Sverige mitt tips är 3-0 till sverige, de kan inte ge mycket på oddset :(Idag för exakt 31 år sedan sändes första avsnittet utav Saturday Night Live...å så många rent utav kassa sketcher har gjorts i 31 år, tyvärr är de alldeles för få som håller bra kvalle. HUR F*N HAR DEN ÖVERLEVT I 31 ÅR!!!*Nej nu är det dags att få i sig dagens dos av Linda Bengtzing :D

Av Anders - 10 oktober 2006 17:29

Har idag varit å käkat lunch med min lilla schlager drottning Betty! sen promenera vi en bit, hon skulle posta något som jag inte riktigt har koll på!men trevligt var de iaf å så fick man en promenix. Undrar när jennie hör av sig till mig skulle bara tala om att de verkar negativt med dileva, du fattar vad jag menar! hoppas jag.Nu är de kaffe å bulle...undrar när fan bullarna ska ta slut! hjälp mig äta snälla nån.

Av Anders - 10 oktober 2006 10:59

Nu upptäckte jag att ja inte hade nån föreläsning idag utan att den var imörö...så de kan gå! Å inte nog med de var de visst min tredje föreläsning i den kursen å inte den andra! hoppsan hejsan så de kan gå! Var visst en för två veckor sedan å en förrra veckan. Fast den förra veckan visste jag att ja missade för då jobba man!Nu har man kommit in i rätta vortexen igen. Är underbart!

Av Anders - 10 oktober 2006 10:48

Igårkväll var jag över å drack te med min bättre hälft :)!Blir mer å mer skeptisk till varför man skriver sån här tjafs har jag inget bättre för mig! Å ännu värre varför läser man sånt här! Människor är allt förbaskat korkade!Idag sov jag enda tills nu! usch så länge klockan är efter tio vilket innebär att anders kommer ha myror i benen hela dagen vill icka ha det. Ska gå på en utav mina två föreläsningar denna vecka idag. Vet inte hur länge man örk vara där. Älskar ordet "örk" där förklarar allt man känner i tre små bokstäver :DKom ihåg nu på morgonen att jag har min andra mobiltelefon hos min lilla sockerkaka, hon sa åt mig att ta med den förut men jag örk inte. Mobiltelefoner är tunga att bära!Idag är det taiwans och fijis nationaldag och allas våran superman, Christopher Reeve dog för exakt två år sen.Nej nu är de dags för frukost å även snart lunchTATA!

Av Anders - 9 oktober 2006 08:25

Igår kväll var de bullkalas på moongate, de bidde även en Beck film men varför ska svenska filmer vara så hollywoodiserade (rätt roligt ord). Å nu är jag kvitt flashn0llan för smirnoffen jag fick för nån vecka sedan.Idag är det dags för ännu en meningslös måndag! Flera dagar innan helgen åter är här. Om ni inte har den så fixa Skellefte bandet Skumdums låt Meningslösa måndag beskriver denna dag oerhört bra. De släppte ett nytt album den 26 september i år.Idag kommer iaf Jennie tillbaka till blg. De är trevligt, hon har varit saknad iaf av mig. Idag är det också Ugandas nationaldag, ser vi kopplingen, kanske inte!Vill även passa på att säga att idag 1974 dog Oskar Schindler. För de som inte vet räddade han omkring 1200 judar från förintelsen under andra världskriget. De har gjorts en film om de till å med så ni borde veta detta!Då var de väl dags för frukost undrar om man örk...det är förbaskat långt till kylsåpet från datorn. Det är i sånna här lägen jag önskar att jag hade ett litet kylskåp breve datorn.Läser verkligen nån sådan här skit som jag skriver! Bara tomten vet!

Av Anders - 8 oktober 2006 10:50

Äntligen söndan här! vet inte varför men känns skönt att de är sönda, tyvärr sov man lite dåligt, min lilla sockerkaka ringde å väckte mig klockan sent på natten. De gjorde inget, hon var lite berusad å pratade som jag brukar göra i vanliga fall om allt på en gång, var extremt roligt att höra.Idag 1916 var första gången sverige spöade danmark i fotboll å de gjorde de med hela 4-0 Trevligt!Nu har jag lagt ut bilderna från torsdags kårkvällen så snälla alla sluta tjata om det! Vi får väl se hur många bilder som får klagomål denna gång å om de beror på dubbelhaka eller att skjortan var skrynklig! Tror ni verkligen jag lägger ut bilderna för att vara elak. Å de är inte präcis att jag skulle kunna spendera min tid på annat sätt än att ta kort! T.ex koncentrera mig på att festa! Sådär nu har alla fått en känga! Känns bra för en dalkarl att få gnälla, jag menar vad ska han annars göra.Kika in "The Pic Of The Kårkväll", jag kallar den för handslag ;)

Av Anders - 7 oktober 2006 22:47

JAAAAAAAAAAAAAAAAA! 2-0 till Sverige mot Spanien...Fotbolls em 2008 här kommer vi!Varför skriver man egentligen sådant här vad har hänt med att lyfta telefonen å ringa till varandra, är vi så j***a självkära att vi måste visa upp de för andra. De är inte präcis att jag är bättre än någon annan, jag skriver också sån här blaja!

Av Anders - 7 oktober 2006 17:36

Pusst stånk å stön nu har man då äntligen blitt klar med bullbaket...sa jag förresten att jag har bakat bullar? Inte Ok vi tar allt från början. Igår fredag åkte jag hem till MH där jag skulle jobba ett par timmar, närmare 8 stycken. Efter jobbet var jag aptrött hade väl bara sovit nån timme eller två under natten. Hemma hos mor å far fick jag äta taccos...mumma. Sen var de dags att sova.Idag lördag började jag med att käka taccos till frukost, fortfarande lika gott! Sen var de dags för kaffe å efter det begav jag mig mot Ludvika. Tanka bilen där å handlade lite kläder. Sen begav jag mig mot Borlänge, under resan blir de trafikrapport på radion, hade visst skett en olycka söder om Kupolen. Anders tänkte att han skulle åka en annan väg för att slippa stå i kö å sådant. Fast är man nyfiken så är man. Så de var bara att åka å kolla vad som hade hänt. Troligtvis hade det blitt en liten krock när en skulle svänga vänster...Utomsocknes säger jag bara ;) . de verkade dock som att alla klarade sig helskinnade bara lite plåtskador på bilarna.I Borlänge stannade jag vi kupan. Även där handlades lite kläder. Måste säga att de är mycket trevligare att handla i LA (Ludvika) än i Borlänge. Dags å handla ingredienser till baket vilket också gjordes.Nu var klockan 15 usch så mycket då var de bara dags att baka. 3 timmar senare är jag klar! TADA! 110 stycken blev de till slut!Å idag för alla schalgerälskare så fyller Charlotte Perelli 32 år eller Charlotte Nilsson som hon hette när hon vann eurovision song contest 1999. GRATTIS!Kom ihåg att besöka min hemsida www.morgardshammar.tkKolla in bilden med bullarna... Visst ser de goda ut

Ovido - Quiz & Flashcards