Alla inlägg under oktober 2006

Av Anders - 18 oktober 2006 09:18

Goder Morgen, Igår gick jag på föreläsning igen, vad duktig jag var. Nu på morgonen fick jag ett sms där de stod grattis i efterhand...vet inte varför?Idag ska jag leka lärare först åt Jennie å sen åt gagnef.Idag hoppade Bob Beamon 8.90 i Os i Mexico vilket var 55 cm än de då gällande världsrekordet i dag är världsrekordet bara 5 cm längre.Nej nu duschen sen äta sen jennie.Tjingling

Av Anders - 17 oktober 2006 10:01

Igår gjorde jag inte mycket, lämnda iaf in två jobbansökningar och så lekte jag lärare. Det gick inte så bra med lärande. Gav iaf ett svar som kan göra att jag kan ikassera en öl om jag har rätt :)Idag ska jag på föreläsning kl 14 vet dock inte var. Ska nog leka lärare idag också åt några ettor, inte säker dock.Idag 1810 hölls första oktoberfesten i München, Bayern.Å Idag fyller Roger Pontare 55 år han har varit med i Eurovision songcontest 1994 med Marie Bergman å låten Stjärnorna den fick 48 poäng å kom på 13 plats. År 2000 var han med igen med låten När vindarna viskar ditt namn. Den kom på sjunde plats.

Av Anders - 16 oktober 2006 10:16

Igår blev en sån där konstig dag där man inte gjorde något benen fick spasmer på kvällen men de var rätt väntat. Jag blev kär i blåbär igår därav dikten igår. Jag testade blåbärsylt på macka med messmör, APGOTT! Å så testade jag blåbärsylt till lappskojs också apgott. Fundera på att testa det till pommes men örkade inte det. Fick fnatt å lyssnade på julmusik igår!Idag är de måndag igen vi tycker inte om måndag därför kom jag på att idag är de:Dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan.Om ni inte orka räkna alla dan före dan så kan jag säga att de är 69 dagar kvar till jul. 69 är en vacker siffra, vänder på siffrorna upp å ner blir de 69. Å vad de är mer behöver man nog inte säga ;)När man tänker på att de 69 dagar till jul å allt roligt man kan ha med två siffror som 69 så försvinner tankarna på att de är måndag idag :DIdag tänkte jag vara duktig å damsuga, ska väl till skolan en vända å kanske söka lite jobb får se hur de blir med den saken dockIdag 1955 hölls de folkomröstning om högertrafik, om inte jag minns fel blev det nej i den folkomröstningen men ändå kör vi på höger sida idag, bra att vi lyssnar på folket ;)Glöm inte Julen är på ingång ska komma snö i veckan. Jag blir så glad av snö!Hej svejs grus å gnejs!

Av Anders - 15 oktober 2006 13:10

Allt som allt är inget kalltnär mitt blåa lilla bär faller ner i djupet härEtt djup så mörkt å fyllt av syraallt för att smälta blåbären fyraAv fyra små blåbär de blir inte mycket syltmen med mina resterande bär burken jag fylltFyllt upp till toppen å glänsande skönär mina kära små blåbär jag köpt för min lönExtremt vacker om jag få säga de själv ;)

Av Anders - 15 oktober 2006 12:25

Igår gjorde inte mycket, tänkte festa ett tag dock örka jag inte.Idag händer nog inte mycket mer än att jag ska bara vara!Känner inte för att skriva i denna men eftersom alla tjatar så.Idag fyller sandra kim 34 år. Hon vann eurovison song contest 1986 bara 14 år gammal! yngsta att vinna skiten! idag måste man vara 15.Nej nu säger jag tack å hej för denna gång återkommer vid ett senaretillfälle

Av Anders - 14 oktober 2006 09:52

Idag är de lördag...igår var sån här lagom bakisdag som jag visste de skulle i bli redan på torsdan. Ibland eller rätt ofta eller ja jämt är jag rätt bäst! Måste säga att turistettornas försök till badtaste i torsdas var extremt dåligt. Okaj kanske inte allt för snygga kläder men de matcha ju! Nej bättre lycka nästa gång annars gå inte utklädda alls!Igårkväll var de idol på moongate själv sov jag lite då å då under programmet. Har fyra saker att säga, 1. Markus kommer att vinna2. Snäckan är nog den smartaste utav dem alla (när han nästan gråter i intervjun, man blir stolt när man ser sånt)3. Linda har den klart häftigaste rösten jag hört på aplänge, Jag vill höra den till live musik gärna lite orkester instrument med.4. TV 4 är extremt kassa på att hitta bra programledare. De är nästan att man gråter när man ser två föredetta avdankade b-skådespelare som knappt vet vad talar om å ska försöka vara något de inte är!Å när jag ändå håller på å gnäller kan jag fortsätta gnälla på detta bloggande! Varför gör jag de, varför måste jag ha fallit för detta löjliga grupptryck!Nog gnällande nu till dagens händelser för ett antal år sedan.1927 - Roger Moore, brittiskfödd skådespelare, har bland annat spelat James Bond å helgonet1964 - Nikita Chrusjtjov avsätts som Sovjetunionens ledare.1977 - Dör Bing Crosby, Har enligt mig gjort den bästa verisionen utav White ChristmasPå tal om jul idag är de bara 71 dagar kvar till jul! JAG VILL HA SNÖÖÖÖ!Jul Jul strålande jul!

Av Anders - 13 oktober 2006 10:37

Hade grymt kul igår! Måste säga att människorna i moongate gänget är förbaskat trevliga å roliga. Vi saknade väl nån igår på förfesten men de gick vägen ändå. Jag var ju där ;)Gick på föreläsning igår men direkt efter den ca kl 15 var de dags att börja förfesta lite smått tyvärr som vanligt får man göra de själv då ingen vill förfesta med mig vid den tiden. Vid 18 gick jag över te min bättre hälft Jennie för att få reda på att de var dags att go on to da moonagate.Vi blev tvungna att plocka upp våran kära Ålandsvän hon skulle visst med ut :D . Jaja förfesten var apkul gick på kåren hade lika apkul där också. På kåren beställde jag min drink eller som den heter Proffesorn. ___________________________________________Proffesorn3 cl Gin3 cl Vodka citron (på kåren får man ta bacardi lemon)fyll upp med spriteLimeFör dekoration å lite extra smak lägg i en citron å limeskivaRiktigt god! smakar inge sprit av den trots att den innehåller rätt mycke sprit! Kan säkerligen göra den startkare utan att få sprit smak.___________________________________________Igår fick jag också träffa vandrarhemsn0llan igen, var lite roligt å de var extremt trevligt att få bli bjuden på korv å mackisar kl 2 på natta. Jag, vandrarhemsn0llan å vandrarhemsn0llans polare (som jag inte kan namnet på) satt där å smaska ikapp :PSen fick jag leka nattpsykolog igen! Undrar va man kan ta ut i nattaxa ;) . Till dig de gäller ingen fara gör de mer än gärna igen :).Vad har hänt denna dag ett antal år tillbaka:1972 - Råkar ett passagerarplan ut för en snöstorm över Anderna. Ombord på flygplanet finns ett rugbylag med anhöriga. Har filmatiserats "Alive"!Å nu ligger även bilder ute från kårkvällen. Behövde bara ta bort 53 utav 125 kort inte illa! Här nedanför ser ni "pic of the kårkväll" lite för full för tidigt kanske :P

Av Anders - 12 oktober 2006 10:52

Hej alla glada vänner där ute. Igår fick jag leka privat lärare åt ett antal Turistettor. De var extremt kassa på svensk politik, jag skäms nästan. Sen kom jag på att man fick inte lära sig sånt i grundskolan å de är ännu sämre! Då kom frågan varför kan jag detta, inte en aning, allmänbildning säger jag! Eller så är de helt enkelt för att jag är bäst ;)Vakna ca kl 10 skulle ha varit hos Christoffer med PH å börjat festa nu men örk inte ta mig dit. Istället tog jag mig en lättare frukost (en vitlöksbaguette, en skål fil å flingor och en kopp te).Nu har det blitt dags för lite TV. Sen om ungefär en halvtimme väntar lunchen. De är torsdag i dag å som torsdagar bör blir ärtsoppa till lunch, mumma. Har inte bestämmt mig om de blir ett halvt eller ett helt kilo till lunch!Ikväll är de kåren som gäller är sådan där badtaste funderar på att gå dit som en "Brat", men de är jobbigt att fixa till incestlockarna! Men de lär bli en redig fest ikväll å en bra bakisdag imörö :DIdag är det spaniens nationaldag! grattis! Å idag 1492 upptäckte Columbus Amerika då han korsat atlanten å går i land på en utav Bahamasöarna. Något som är ännu större idag är att Kajsa Bergkvist fyller 30 år idag!!! GRATTIS!!!

Ovido - Quiz & Flashcards