Alla inlägg under juni 2008

Av Anders - 8 juni 2008 16:15

Fick lov att åka tillbaka till jobbet då jag gjorde en liten miss. Hela denna vecka har bestått utav små missar utav mig. Inget som påverkar jobbet så men ändå bara sånna där roliga missar :P


Nej orkar inte skriva nå mer idag


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 7 juni 2008 11:35

Gick på marknaden i lilla Smb. Men den var jävligt lam. Skulle vilja gå å se på drakbåtarna men de får jag inte eftersom en måste jobbe för att få ihop penger. Thats life!


Imörö ättemiddag tänkte jag ta en vända upp i skogen här i mitt kära MH. Miss it.


Ääää nog med sån här sentimental skit. Back to order så jag säger:


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 6 juni 2008 13:05

Nu är det dags för lite cover. Denna gång äre Mcfly med låten Dont stop me now!

Av Anders - 6 juni 2008 12:03

Jobbar 6 utav 7 dagar nu. Yaaaaay! Eller inte! Nationaldag idag å jag får jobba den. Snyfft vill inte det! Sen efter min jobba period blire väl att hjälpa mor å far på gamla dar tills det är dags att jobba mer igen. Men sen så blire P&L


Å då kommer McLaurin på besök! De är verkligen YAAAAAAY!


Dagens visdomsord


"Det är lättare att be om förlåtelse än tillåtelse"


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 5 juni 2008 18:40

Var å inhandla två stycken vattengevär idag. Någon som vill ha vattenkrig med mig :DDD.


Var även in på ica kvantum å där såg jag ett paket med tuggummi som jag ville ha. Men för att komma åt de paket jag ville ha så hade jag nog behövt en lång pinne. Någon som har en sådan så jag kan få ner mitt paket.


 


De är det där paketet i mitten som jag vill ha. Att de alltid ska vara precis  utom räckhåll (Satt iof väldigt högt upp på den där pelaren vilket gjorde att de locka mer att ta det i mitten).


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 5 juni 2008 10:48

Finns det några cyniska vänner där ute som ser saker för var de är. Å slutar gå runt i någon jävla naiv värld som inte existerar. Världen går att förändra de gör den. De är jag helt klar med. Men den går inte att ändra om vi tror att den är på ett annat vis än vad den igentligen är. Då är det ju som att arbeta i motvind. Jag menar inte den lilla motvinden heller, här pratar vi orkan.


Om inte Betner kommit fram i stå-upp världen vet jag inte vad jag hade gjort. Troligtvis gnällt på samma vis fast då inte nämnt Betner. Eftersom gnälla måste en stackars dalkarl få göra. Vad har jag annars kommit till världen för ;)


Däremot skulle det vara enormt skönt med lite cyniska vänner. De tär att höra alla naiva mänschor. Som det slutar med kommer bli totalt förstörda när de inser att jag har rätt. Å vem är det då som får ta hand om dem. Ja inte är det de andra naiva satarna. Utan då blire jag som får se till att göra så att de blir att må bra.


Mer cynism åt folket!


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 4 juni 2008 08:40

På jobbet i måndags gick jag å en till igenom varandras brister. De är skitkul att analysera människor. Hon sa om mig iaf att "du är för snäll". Då blev jag glad, något man har jobbat för så länge å så får man den responsen, de värmer att se att man lyckats med det man vill uppnå med sig själv :)


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 4 juni 2008 08:23

Dagarna jag ska arbeta innan nästa ledighet minskar å minskar men de minskar inte tillräckligt fort. Peace And Love kommer närmare men inte närmare nog. Själv sitter jag ensam å det är ensamt nog ;).


Känner en person som fått en stalker efter sig. Yaaay inte bara jag som har sånna. Fast stalkers skulle ju kunna vara bra å ha. Tänk vad man skulle kunna få den att göra saker åt en :). Finns ju vissa nakdelar med stalkers också men jag tycker vi lägger fokus på de positiva delarna ;).


Tänkte även berätta att del 4 i min spritskola är filmad å att kring peace and love ska jag filma del 5. Får bara se när de blir klippta å klara.


Ett litet visdomsord innan vi lämnar bloggen för denna gång.


"Även stora hjärtan behöver tid för återhämtning"


Kram mina cyniska vänner ;)

Ovido - Quiz & Flashcards