Alla inlägg under juni 2008

Av Anders - 23 juni 2008 10:51

Igår jobbade jag, vi hade sådan tur så blev bjuden på fika på jobbet. Jag tacka ju inte nej till tårta å kaffe :). Men iaf var en annan som skulle ha cola istället för kaffe. Jag råkade då sno hans kopp ha i mjölk. Men han var så puckad så han sa till mig att jag hade gjort fel. Kan ni tänkt er den minen på mig när jag druckit cola med mjölk å tror att de är kaffe :DDD. Jag hade då fan inte sagt till men sen är jag ju full i fan också ;)


Dock måste jag säga att cola och mjölk är rätt gott :)


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 22 juni 2008 10:40

Ja då var denna helg snart slut. Ett pass kvar man känner sig snart som en människa. Gör tre pass på två veckor efter denna helg. Yaaay.  Yaaaay igen.


Här följer en gammal liten tanke


"Alla drömmer vi någongång om att vara någon annan.

Men det är sällan vi drömmer om att vara just den vi är

Men eftersom alla drömmer om att vara någon annan

Borde ju någon drömma om att vara precis den vi är

Vilket gör det väldigt korkat att drömma om att vara någon annan

Då den man är måste vara en rätt bra person eftersom någon annan drömmer om att sån"

Av Anders - 21 juni 2008 10:30

Dagarna går långsamt framåt men framåt går det. Så ett par dagar till sen blire festa i dagarna fyra eller tre kanske :)


Jobbar idag, ser inte fram emot det men vafan det går bra ändå. Igår såg jag en maskeradräkt som jag ville ha en tvångströja, yaaay. Vad kul :DDD


Vem vet vad en sådan kan användas till ;)


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 20 juni 2008 11:33

Älska denna blümchen kopia. Låten är rätt gammal, 2003 skulle jag gissa på.

Av Anders - 20 juni 2008 08:36

Så mycket har jag beställt möbler för. En grosse säng och en underbart skön fåtölj, för nu ska min ruttna jävla stol ut!


Någon som vill komma å testa min nya säng med mig ;)


Idag börjar jobbandet igen. Ska slite ihjäl mig hela helgen men efter den gör jag bara 3 pass på två veckor. Nu är inte peace and löööve långt borta yaaaay :DDD


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 18 juni 2008 09:54

Det är vad jag äter nu på morgonen. Äre gott? Dugligt. Äre nyttigt? Ja det äre väl. Ska jag jobba idag? Ja det ska jag. Så där nu är alla dagens viktiga frågor besvarade. Ni som tycker att FRA-beslutet är viktigt ni har fel. Vem fan bryr sig om någon sitter å kollar vad du gör. Jag menar det har ju inte funnits en diktator i världen som haft sådana här tidigare...eller vänta de har det ju! Å då var det ju sådant man kämpa för att få bort! Hmmm, har vi inte även åsiktsregistrerat folk här i sverige, å sådant blev ju olagligt. Nämen är vi påväg ett steg tillbaka.


Vilken tur att det inte är en viktig fråga idag. Den viktigaste frågan idag måste ju vara vad jag ska göra när jag slutat jobbet. Har ni något förslag?


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 17 juni 2008 16:38

Jobba jour. Kom hem å somna två timmar. Visst att jag var trött men trodde fan att jag inte var så trött.


Imörö är det dags för rikstadagen att ta ett beslut. Vet inte om man ska skratta eller gråta. De är fan sjukt. Vet inte vad som är sjukast. Lagen de ska införa eller när man hör politiker säga, jag är emot det men jag tänker rösta partienligt. WHAT? STÅ FÖR VAD DU TYCKER! DU ÄR FÖR FAN VALD FÖR DET! Det gäller alla politiker oavsett parti! STÅ FÖR VAD DU TYCKER!!!


Men så funkar ju inte politiken eftersom de är ju ett steg i sin karriär håller man inte med partilinjen så kommer man inte uppåt. Å uppåt vill ju alla. Framförallt de där som aldrig jobbat en dag utanför politiken, utan är uppväxt inom den där branchen! JÄVLA BROILERS! 


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 16 juni 2008 11:23

För oss som har svårt att hålla reda på dag, datum och vecka (även klockan) så kommer här en länk som man kan gå in på då å då för att hålla sig uppdaterad.



www.klocka.nu


Den räddade mig idag, då jag inte visste vilken dag det var :P


Kram mina cyniska vänner ;)

Ovido - Quiz & Flashcards