Alla inlägg under mars 2008

Av Anders - 18 mars 2008 09:09

Då vare tisdag igen. Tisdagar betyder att man ska gå på apoteket. Ja å gör man varje tisdag eftersom man behöver rena kanyler! What! Nej nu var jag ju fel ute. Det har inget alls med tisdagar att göra :P


Vad som är på G är att det är påsk snart. Å idag är det svulten. Ja blev du det. Kom du sist upp å sist med att bädda sängen. Det tror jag. Jag blev det iaf. Men jag har ju ingen att tävla med :( ...Så jag förlorar alltid :'( 


Nej nu dags för mera Betner. Denna gång klankar han på Vänstervridna så roligt :DDD 

Av Anders - 17 mars 2008 14:36

Känner en del människor å har så gjort under alla mina vackra levnads år som håller på inom musikbranchen. Eller ja de är amatörer hela bunten men på dem låter det jämt som att de är jättestora eller på väg att bli det eller kommer att bli det. Nej det är ni inte, troligtvis kommer ni inte någonsin att bli det.


Missförstå mig inte, skulle de lyckas är jag den första som skulle bli glad å försöka suga ut så mycket som möjligt utav bekanskapen, ja jag är en gam men de är större delen utav alla ni som läser detta också.


Nej men av någon anledning höjer sig alla till skyarna, utan någon som helst självdistans. Statistiskt sett så kommer ni att förbli den här lilla amatören som ett fåtal bryr sig om. Ni kommer inte kunna leva på er musik utan måste ha ett jobb på sidan. Å för mig är man inte stor om det är så! Men det kanske bara är jag å jag är väl en idiot bland de flesta musiker nu. Å nu slutar väl alla dessa att prata med mig...Haha! Tack för den :P


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 17 mars 2008 08:57

Ja så känner jag för mitt förbenade jävla hostande. Är även lite snorig men de kan jag stå ut med, å även lite ont i halsen, är väl lite drygt de med. Men om ni kan tänka er en grymt jävla irriterande dalkarl som går runt å svär åt sig å sitt förbannade hostande. Då kan ni se mig framför er. Fyfan vad jag vill slå ihjäl mitt hostande. Hade hostandet haft en personlighet då hade jag tracka ner på den så de bara sjöng om det. Hostandet skulle bli så ledsen att de övergick till hicka iställe!


De är va jag känner för de här just nu. GE DIG!!!


Då kan vi börja uppladdningen inför Eurovisionen. De börja iof med Piraterna här igår vare väl. Är inte allt för många bidrag jag tycker är okaj å ännu färre som jag tycker är bra. Men andorras gillar jag här kommer den :) 


Kram mina cyniska vänner ;)




Av Anders - 16 mars 2008 14:44

I detta klipp står han å klankar på Björn Gustavsson å sen dyker han upp där. Grymt plus till båda där :) Men extra till Betner för att han är så Cynisk i sina skämt. Tack jag är inte ensam...


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 16 mars 2008 12:00

Hörde en historia om en ståuppkomiker. Han skulle iaf dra ett skämt, börjar något i stil med. "Jag var i stockholm på cafe opera, har ni varit på cafe opera?"


Då svara en person i publiken, nej men jag har sett fotbollslaget ;) . De är va jag kallar humor :P . Snacka om att äga komikern ;)


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 16 mars 2008 08:33

Då är det bevisat. FOLK ÄR IDIOTER! Att Charlotte vann gör mig ingenting igentligen inte heller placeringarna hur alla kom. Det kan jag också köpa. Vad jag inte kan köpa är att svenska folket gav linda bengtzing 0 poäng. HUR FAN ÄR DET MÖJLIGT! Lyssnar ni med arschlett eller? Eller är ni bara totalt tondöva! Lindas låt var klart bäst! Det vet alla med lite smak!


Men det är skitsamma, charlotte förtjänade första platsen. Grattis. I Eurovision vinner du ändå inte det gör Pirets Of The Sea - Wolves Of The Sea, vilket är lettlands bidrag. Det är svensk/svenskar (har inte riktigt koll på hur många de är (som har skrivit denna låt) de är även svensk/svenskar på scenen (samma sak där)


Den som säger att den här låten är dålig inser ju inte hur katchig den är å hur roligt framträdandet är. Alla kommer gå å sjunga på denna låt :)


Nog pratat här kommer den


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 15 mars 2008 15:49

Har varit iväg å käka lite. När jag kommer tillbaka stinker det verkligen i trappuppgången. Å då menar jag inte den där trevliga lukten som kommer när jag har bakat :) . Eller hur bandy :). Iaf så ser jag ett spår på golvet å de där spåret leder hela vägen fram till en utav mina grannar där det är en rätt stor pöl. Då har grann jäveln släpat ut något som jag nog inte vill veta vad det är.


Men om man ska bli av med något (om det nu är ett lik) varför då lämna spår efter sig. Tror de inte att grannarna inte kommer att gnälla (iaf mina) å då lär ju spåret säga vem den skyldige är, eller? Jag kanske bara är en amatör aktig sherlok holmes men jag hade då fan listat ut vem den skyldige är. Man behöver inte precis förstoringsglas för det.


Till er som inte fatta det så tror jag inte att det var ett lik som släpades ut. Dock kan man ju inte vara helt säker ;)


Mera schlager tack.


Kram mina cyniska vänner ;) 


Kram mina cyniska vänner 

TV4

Av Anders - 15 mars 2008 11:56

Ja jag vet att detta har jag tagit upp förut om denna kanal som ska skilja sig från resterande komersiella kanaler? Ja så sa Lasse från nyhetsmorgon på TV4. SKILJA SIG! Vafan är skillnaden mot en annan komersiell kanal. Den enda skillnaden är ju att de visar längre nyheter. Inte på ett mer seriöst sätt. Men bara längre. Patrik Ekwall säger väl de mesta. Å deras jävla övergångar mellan de olika nyheterna. Ja idag tog anja en stormseger blire nå storm i sverige idag. What? Vad tänker ni med!!! Sluta försöka vara lustiga, gör bara ert jobb. Ni är för fan inte komiker!


Sen har vi Nyhetsmorgon där bl.a vi har lasse. Där de försöka skapa en myskänsla å visst det är bra. Om det inte vore för alla reklam som är varje kvart! Sen ska de ju hinnas med Två omgångar nyheter på en timme. Ja undra hur mycket vi har kvar då att sända på sin höjd 30 minuter. Mmm det skiljer sig sååå mycket från komersiella kanaler. GRATTIS TV4! De andra komersiella kanalerna hymlar iaf inte med va de satsar på!


Å varför ha en tittarombudsman när den inte har något att säga till om. Är det så många som gnäller på er så att ni måste ha någon som arbetar heltid att ta emot alla klagomålen?


Nu lite mer schlager :D  


Kram mina cyniska vänner 

Ovido - Quiz & Flashcards