Alla inlägg den 28 mars 2008

Av Anders - 28 mars 2008 08:51

Nu efter mycket lång väntan ligger Proffesorns Spritskola del 3 uppe. Det har varit jättemycket arbete bakom denna film som kommer att synas i klippet som kommer alldeles strax. Det är ljudeffekter med denna gång som man man bara kunde drömma om. Det är helt enkelt nästan perfekt. Förutom längden då men det fixar vi till del 4 så inge klagomål.


Det är inte lätt när ni är nya på sånt här. Men ha tålamod ni kommer att lyckas till slut. Å med ni menar jag ni som läser detta ;)



Av Anders - 28 mars 2008 00:06

Kan berätta för alla intresserade att spritskolan del 3 är på g. Väntan är snart över. Vi kommer att studsa av begär för att få se den. Vad kan man säga om del 3 då. Jo budgeten är utökad till en bättre kamera. Tyvärr blev kameramannen odisponibel just för tillfället så jag fick filma själv. Den är ca 6 minuter lång. Är väl gränsen för vad jag vill att det ska vara men vafan. Dock finns det en hel del roliga saker i klippet själv gillar jag när jag pratar om kvalitetstv. Det ska ni hålla utkik efter :D


Del 4 ska tillbaka till det gamla hederliga (första avsnittet) där det går fort med informationen. Men vad del 4 ska innehålla får ni kolla på i del 3 :). Bara så ni vet så håller jag på att ladda upp del 3 nu när jag skriver detta.


Kram på er mina cyniska vänner 

Ovido - Quiz & Flashcards