Alla inlägg under mars 2008

Av Anders - 22 mars 2008 08:41

Vet inte vad man ska säga om låten. Gillar hennes röst nå inåt i helvete. Å gillar även namnet på låten men vad de har för musik till vet jag inte. Men hennes röst å namnet gör att den får äran att spelas i min blogg ;)


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 21 mars 2008 09:15

Skulle sätta i mina linser här om dagen. (ja man gör ju det nästan varje dag men idag var lite speciell). Då iaf så ser jag hur jag tappar ena linsen. Fyfan tänker jag. Letar å letar men hittar ingen. Så då äre ju bara att kasta andra linsen också å ta ett par nya. Å jag sätter först i den högra linsen. Men den har lite svårt att fastna. Till slut får jag väl dit den. Å då upptäcker jag fan vad suddigt jag ser. Då hade jag visst inte tappat första linsen utan jag hade fått dit den på ögat utan att märka det. Så jag kastade den andra linsen i onödan. Så då vare bara att kasta den linsen som jag trodde att jag tappade :P


Sak nummer två som var lite tokig. Var att jag skulle å handla halstabletter eftersom jag av någon anledning tappat bort alla mina halstabletter, å det var en hel del om inte jag mindes fel. Iaf gick jag å handla men inte halstabletter :P . Väl hemma så går jag å rotar i en låda efter något annat å där hittar jag 2½ påse med halstabletter. Haha där var dem. Så vilken tur att jag inte köpte fler halstabletter.


Det kommer mera :P ...Nummer 3. Var när jag skulle ta en vända med bilen. Å jag visste att jag hade haft bilnycklarna å lagt dem i fickan. Men jag hitta dem inte där. Jag letade överallt. Efter ett par minuters letande så känner jag efter i fickan å visst där låg dem :P


Det var nog allt utav tokigheter för denna gång men helt säker på mitt minne kan man ju inte vara kanske dyker upp något mer om ett litet tag


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 20 mars 2008 16:13

Ja så lång tid äre kvar tills Brage spelar sin första match för säsongen. Gud vad jag önskar att det vore idag istället. Men den som väntar på något gott väntar å väntar men inte fan känns det bra att vänta.


Nej dags för lite musik igen. Idag är det "Martin Kesici" med låten "Hang On"  ni får lyssna på




Av Anders - 19 mars 2008 12:29

Okaj alla känsliga läsare. Det jag kommer att skriva nu är extremt extremt känsligt!!! Ericsson går ut med en vintsvarning!!! Å det konstiga är ju hur man kan varna för en vinst? Är inte en vinst något positivt? Nej då inte i den värld vi lever i idag. Då behöver inte en vinst vara något positivt. Allt beror på vad vi gjort tidigare. WHAT?


Å som nu inte det vore nog. Ericsson gör en vinst på 150-200 miljoner euro. Eller vinst är fel att skriva. Det är 150-200 miljoner i resultat innan skatt. Men är ju för en amatör i princip samma sak som vinst. Ååååååååååå nej ni gör nästan en miljard i vinst. Stackars er, nu är det väl dags för en åtgärd, genom att sparka folk så att vi kan uppnå den vinsten som vi behöver för att överleva? öööö logiskt. Nej!


Å hur förklarar man detta fenomen. Jo det gör man enligt denna lätta princip. "Allt är ekonomernas fel"


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 19 mars 2008 09:49

Ja vad ska man säga. Denna killen! Han är min idol :DDD  Titta å njut så jävla rolig :)



Av Anders - 19 mars 2008 08:39

Fortfarande lite sjuker men nu får det vara nog med att vara hemma så tar mig till jobbet idag. För att avverka de timmarna som ska avverkas. Jaja vad ska man göra när haspen är på. Eller något sådant. Nej det får fan snart vara dags för den här förkylningen att försvinna nu på engång :P


Lite Eurovision här innan jag säger farväl för detta inlägg


Danmarks bidrag är det denna gång 

Av Anders - 18 mars 2008 11:59

Var å handla på ica kvantum när jag stod där i kassan såg jag personen framför mig hade nå inåt i helvete med godis i sin vagn. Då kunde ju inte jag låta bli att tjuva å kolla ungefär hur mycket det var värt å det var 1700 kr. Nu tyckte jag att det var mycket pengar men det var inte de jag haka upp mig på.


Förutom de här 1700 kr i godis så handla hon även 3 paket glödlampor och en blomkruka. What? Hur kan man komma på att man vill ha 3 paket med glödlampor å en kruka när man handlar så mycket godis. Gick hon runt i affären å tänkte så här.


- De godiset vill jag ha, å det godiset, å det godiset, å det godiset, å 3 paket glödlampor, å det godiset, å det godiset, å en blomkruka, å det godiset.


Hon kan ju bara ha tagit det som kommit framför henne???  Eller så var hon en sån där lurig jävel som mig som tänker så här, ahaaaa nu när jag handlar så här mycket utav det hä ska jag även ta en sån här bara för att få folk att fundera, varför handlar jag det här?  Fast igentligen borde hon bara tagit typ en diskborste eller något sådant. Hade fått bättre effekter bland andra människor, för alla är inte som mig :P


Däremot fick jag ideen att jag skulle handla hem jättemånga mariekex (kan väl blanda lite också för man måste ju äta upp det sen). Sig för en 500-600 kr och sen ska jag även köpa en liter mjölk. För då kommer människor att fundera, men varför? Hur ska han få mjölken att räcka till alla de där kexen???


Å för er som inte visste det så har jag en sjuk hjärna som gillar att filosofera om igentligen allt å inget. Sånna här ovesäntliga saker är jätteroliga, framförallt om man får någon som är villig att driva diskussionen vidare :)


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 18 mars 2008 10:06

Ja då har jag gjort iordning vilka matcher som jag vill se Brage spela i år. Om jag kan gå på alla dem vet jag ej. Beror ju på hur man jobbar här är matcherna med dag och matchstart (om inga ändringar sker vill säga)


Division 1 norra vår

Söndag 27/4 Brage-BK Forward, Domnarvsvallen, kl. 16.00
Söndag 4/5 Falu FK-Brage, Kopparvallen, kl. 15.00
Söndag 11/5 Brage-Gröndal, Domnarvsvallen, kl. 16.00
Lördag 24/5 Brage-Ersboda, Domnarvsvallen, kl. 16.00
Onsdag 28/5 Brage-Västerås SK, Domnarvsvallen, kl. 19.00
Torsdag 12/6 19:00 Brage-Vasalunds IF, Domnarvsvallen, kl. 19.00
Torsdag 19/6 19:00 Brage-Östersund, Domnarvsvallen, kl. 19.00
Lördag 5/7 Brage-Syrianska FC, Domnarvsvallen, kl. 16.00

Division 1 norra höst
Söndag 10/8 Brage-Umeå, Domnarvsvallen, kl. 15.00
Fredag 22/8 Brage-Valsta Syrianska, Domnarvsvallen, kl. 19.00
Söndag 7/9 Brage-Boden, Domnarvsvallen, kl. 14.00
Söndag 21/9 Brage-Sylvia, Domnarvsvallen, kl. 16.00
Måndag 6/10 Brage-Falu FK, Domnarvsvallen, kl. 19.00
Söndag 19/10 Brage-Arameiska/Syrianska, Domnarvsvallen, kl. 14.00



Det visade sig visst vara alla hemmamatcher plus Falun borta som jag ville gå på ooops ;) . Jo jag ska till Falun men det är bara för att visa att Borlänge är bättre :DDD . Sen kanske det blir någon match längre bort lite beroende på hur vilken och hur viktig matchen är.


Kram mina cyniska vänner ;) 

Ovido - Quiz & Flashcards