Alla inlägg under augusti 2008

Av Anders - 16 augusti 2008 18:43

"Det sägs att skönhet kommer innefrån men skönhet bestäms utifrån det samhälle vi lever i"

Av Anders - 16 augusti 2008 17:41

Av Anders - 15 augusti 2008 17:20

Folk på mitt jobb är sjuka, sjuka å åter sjuka! å är de inte sjuka har de semester. Den enda som är frisk å aldrig blir sjuk, trött (även om jag blir det), är jag. Jag jobbar å sliter. Har inte haft många lediga helger denna sommar. Var ledig förra helgen. Var ner till småland då å söp bort mitt minne :P


Nej men det extra jag jobbade idag var igentligen inte värt. 8 timmar å knappt 1000 kronor extra. På söndag gör jag 8 timmar å får nästan 2400 kronor för det. Ska försöka få ledigt nästa söndag så att jag får gå hem efter jag sovit klart på jobbet...


Trots allt jobbande å att jag är konstant trött just nu så lever livet som det ska göra. Ni kanske missförstår mig, gnäller inte på att jag jobbar. Det är bara som livet är just nu. Å är livet så får man göra det med ett leende på läpparna. För oavsett så går livet vidare så då kan man vara glad när man går vidare :)


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 14 augusti 2008 17:28

Ja då fick man jobba imörö ändå. Men gör mig inte så jäkla mycket. Just nu går jag bara å inväntar min semester. När den är så blir jag goer å glaer. Fast glaer är jag idaer trots att de inte gick så som man hoppades i OS inatt.


Man borde väl inte nämna Ara eftersom alla redan gjort det men jag måste jag också. Jag kan inte mycket om brottning. För det första verkar det mycket slump vem som går vidare tack vare de nya reglerna. Iof lika för alla så där är väl inge klagomål förutom att de är jävligt konstiga å inte gjorde brottningen speciellt kul att kolla på.


Nej det som är det konstiga är hur han kunde bli dömd för mattflyck (om han nu det nu var det, det har jag inte fått riktigt koll på ännu. Tror inte ens att dommarna vet varför) när italienarna försökte fly varenda jävla gång han var i underläge och gjorde väl så också och fick inget. Jaja som sagt det är väl inte mitt att säga om det var rätt eller fel.


Däremot vad jag kan säga är att om han tyckte att det var helt sjukt fel domslut så gjorde han helt rätt som gick ifrån efter matchen utan att tacka å gick ifrån medaljcermonin. Man ska fan stå för det man tycker å visa det också!


Sen om det var rätt eller fel domslut det kan man ta någon annanstans. Å lär väl komma ett inlägg om hur mutade domarna lär ha varit imorgon. Å nej jag har inte sagt vad jag anser vad rätt eller fel i detta inlägg ;)


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 13 augusti 2008 09:20

Man är vaken på nätterna, man är vaken på dagarna. Man är helt enkelt vaken hela jävla dagarna för att se på personer cykla, simma, springa m.m Vafan är man så förbaskat lat att man själv inte orkar göra de sakerna. Därför tittar man på andra för att drömma sig bort att så där är jag också...IDIOTER vi är!


Eller så tittar man på det där för att se sverige vinna medaljer, det gör iaf jag. Å tror nog de flesta är sånna men de kanske finns puckon där ute som gör det utav den första anledningen...


Kram mina cyniska vänner 

Av Anders - 12 augusti 2008 17:02

Fick hem mina nya byxor. Denna gång var det med bugs bunny på ena benet snart har jag ju hela samlingen. Eller kanske inte riktigt men en bit på vägen är jag. Å snygga är byxorna också. Undra om man borde titta på lite looney tunes kanske.


Man har iaf barnasinnet kvar ;)


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 10 augusti 2008 20:46

När jag åkte tåg ner till småland åkte jag första klass en liten bit på slutet. Å då frågar den vackra tösen efter hon kollat min biljett, vad jag ville ha för läsk. Jag svarar nej jag ska inte ha något. Å hon svarar snopet va vill du inte ha något det ingår ju en macka å läsk. What? tänker jag å är inte riktigt med på vad som har hänt. Men efter ett tag så får jag väl ur mig att jag tar en fanta. Hon skratta å små log lite när jag måste sett ut som ett stort frågetecken. Sen kom hon iaf tillbaka. Å då blev jag glad, för jag fick ju en smörgås :DDD


Sen en lite fundering bara hur fan kan man vara doktor i praktisk filosofi. Filosofi i överhuvu taget är ju inte praktiskt för fem jävla öre!!!


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 8 augusti 2008 10:05

Det var en gång en stor man som skulle åka på ett litet tåg ner till det lilla landet i södra delen utav det lilla sverige. I det lilla landet i den södra delen utav det lilla sverige bodde det en liten tös. Som denna stora man skulle åka å hälsa på. I det lilla landet i södra delen utav det lilla sverige som denna tös bodde, så talade man ett lite konstigt språk som bara de små personerna i detta lilla land i södra delen utav det lilla Sverige. Men som tur hade denna stora man som skulle åka på ett litet tåg till detta lilla land i den södra delen utav det lilla sverige och hälsa på en liten tös, en lösning på detta problem. Han tog med sig lite burkar som innehöll lite alkholhaltiga drycker. För att på detta vis förstå sig bättre på det lilla konstiga språket som talades i det lilla landet i södra delen utav det lilla Sverige.


Ack å ack tänkte den stora mannen, det behövs nog många burker utav det lilla alkoholhaltiga dryckerna. För att man ska förstå det lilla konstiga språket. Å så blev då fallet. Att den stora mannen tog med sig många små burker utav det lilla alkoholhaliga dryckerna. Som han kunde förtära å på så vis lära sig det lilla konstiga språket i det lilla landet i södra delen utav det lilla sverige. Å därmed kunde han även förstå vad den lilla tösen som han skulle hälsa på sa.


Så var denna lilla historia slut. Vem vet kanske det kommer en till historia på söndag då den stora mannen återvänder från det lilla landet i södra delarna utav det lilla sverige


Kram mina cyniska vänner ;) 

Ovido - Quiz & Flashcards