Alla inlägg den 8 augusti 2008

Av Anders - 8 augusti 2008 10:05

Det var en gång en stor man som skulle åka på ett litet tåg ner till det lilla landet i södra delen utav det lilla sverige. I det lilla landet i den södra delen utav det lilla sverige bodde det en liten tös. Som denna stora man skulle åka å hälsa på. I det lilla landet i södra delen utav det lilla sverige som denna tös bodde, så talade man ett lite konstigt språk som bara de små personerna i detta lilla land i södra delen utav det lilla Sverige. Men som tur hade denna stora man som skulle åka på ett litet tåg till detta lilla land i den södra delen utav det lilla sverige och hälsa på en liten tös, en lösning på detta problem. Han tog med sig lite burkar som innehöll lite alkholhaltiga drycker. För att på detta vis förstå sig bättre på det lilla konstiga språket som talades i det lilla landet i södra delen utav det lilla Sverige.


Ack å ack tänkte den stora mannen, det behövs nog många burker utav det lilla alkoholhaltiga dryckerna. För att man ska förstå det lilla konstiga språket. Å så blev då fallet. Att den stora mannen tog med sig många små burker utav det lilla alkoholhaliga dryckerna. Som han kunde förtära å på så vis lära sig det lilla konstiga språket i det lilla landet i södra delen utav det lilla sverige. Å därmed kunde han även förstå vad den lilla tösen som han skulle hälsa på sa.


Så var denna lilla historia slut. Vem vet kanske det kommer en till historia på söndag då den stora mannen återvänder från det lilla landet i södra delarna utav det lilla sverige


Kram mina cyniska vänner ;) 

Ovido - Quiz & Flashcards