Alla inlägg under augusti 2008

Av Anders - 25 augusti 2008 10:53

Idag ska MAAS hämta upp den usla n0llan. USELT N0LLAN! MAAS ska inte behöva hämta n0llan! n0llan ska komma till MAAS! USELT!  Sen blire pyssel och efter det fest med MAAS för n0llan. Dock får n0llan pyssla själv! Maas vill inte pyssla!


USELT N0LLAN! 

Av Anders - 24 augusti 2008 12:02

Då var det dags för ännu en n0llning å man ska väl vara med å leka i år igen. Tämligen uselt av n0llan att inte vara här idag så man fått tjoa lite på den usla n0llan. Men n0llan är ju ändå bara n0ll så är ju inte allt för lätt för n0llan att förstå att man kan börja innan man börjar!


Uselt n0llan!

Av Anders - 23 augusti 2008 09:37

Tror det knappt kan bli mycket närmare. Snart börjar mitt sista pass å sen får jag jobba ett par timmar innan jag går å sover på jobbet å sen efter det är det dags att åka hem på en helt jävla underbar skön två veckors semester! Vi jublar lite. JUBLA! JUBLA DÅ FÖR I HELVETE! Nähä


Dagens låt är Dont Worry Be Happy



Av Anders - 22 augusti 2008 21:59

Av Anders - 21 augusti 2008 16:12

Ett pass kvar sen har jag semester. FYFAN VAD SKÖNT! Jag har det på lördag. Sen ska jag bara softa i två veckor! Men nu är jag värd detta det tycker iaf jag.


Detta kräver en låt å inte vilken låt som helst utan denna!



Av Anders - 19 augusti 2008 16:34

Man känner att semestern kommer närmare och närmare 2 pass och en mötestur kvar, sen så är det dags. Det får det att spritta i kroppen utav glädje. Febern är borta å snart är det dags för n0llan att ramla in å få träffa "Dei Beneficium Da Humanis". För er som inte vet vem det är (hur man nu inte kan veta det eftersom det är min blogg å handlar om mig å mitt jävla ego) så är det jag!


Tycker det är kul att vi är så många som skriver sådana här saker. För den största anledning till varför man skriver sådant här är ju för att man är så jävla egocentrisk av sig. Livet handlar inte bara om dig själv! FATTA DET!


Det är ungefär som när folk lägger ut bilder på sina resor på facebook. Jag skiter att ni har varit runt om i världen, det intresserar mig inte att se era bilder! För att känna det ni känner för bilderna så måste man ju ha varit där! PUCKON!!!


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 18 augusti 2008 12:30

Yaaay imorse när jag vaknade så vaknade jag feberfri trodde jag inte när jag vaknade inatt å var alldeles kallsvettig. Iof sov jag varmt tänkte nu jävlar ska febern få, å fick fick den! Ingen jävla sjukdom ska vinna över mig!


Många på jobbet har fått lunginflamation å någon har fått halsfluss så jag tänkte bäst att kolla ändå. Inget av det vare...Skulle de bli sämre får man väl höra av sig igen....Men jag blir ju aldrig sjuk så det är bra :)


Kram mina cyniska vänner ;)



Av Anders - 17 augusti 2008 11:08

Har fått lite feber å är lite små irriterad i halsen. Vilket borde vara rätt så drygt men av någon sjuk anldening så känner jag mig jävligt pigg trots febern :DDD. Det släpper nog om någon dag :)


Vad ska man inte göra om man inte är glaer. 6 pass kvar innan jag har semester! Får se om det minskar med en eller två...ska försöka hitta någon som kan ta min söndag nästa vecka...


Kram mina cyniska vänner ;) 

Ovido - Quiz & Flashcards