Alla inlägg den 15 juli 2007

Av Anders - 15 juli 2007 13:34

Var å festa på moongate igår å måste säga att jag aldrig blivit så total dissad hahahaha... Var fan komiskt, jag å carro var nog de enda som festa där. Å de andra som var där gick bort från oss hela tiden. Hahaha...Var en tös där som inte dissa oss men komiskt var det.


Som beteendevetare njuter man när man får uppleva sånna här saker :D


På tal om sådant, har jag upptäckt värsta grupperingarna på jobbet. Man märker vilka som tycker om varandra och inte. De är också komiskt hur de i ena stunden snackar med personen men sen när inte den är där blire backstabbing. HAHAHAHAHA...Men de är goa människorna på mitt jobb jag tycker om dem allihopa :)


Proffesorns Flashback


+ Idag är det Bruneis Nationaldag


+ 1099 - Under det första korståget (initierat av påven Urban II) intar korsfararhären Jerusalem och slaktar de flesta muslimska och judiska jerusalembor.


+ 1240 - Novgoroderna besegrar svenskarna i slaget vid Neva.


+ 1410 - Slaget vid Tannenberg, då Polen - Litauen besegrar en riddarhär från Tyska Orden.


+ 1900 - Inleder det socialdemokratiska arbetarpartiet sin fjärde kongress i Malmö. Partiet har cirka 40 000 medlemmar. Viktigaste beslutet är stödet för LO:s linje, att obligatoriskt ansluta|| alla[[fackförening|fackföreningar till partiet.


+ 1906 - Antar det brittiska underhuset med stor majoritet ett regeringsförslag om att inrätta ett särskilt ministerium för Wales.


+ 1910 - Öppnar den första svenska stationen för trådlös telegrafi i Karlskrona.


+ 1932 - Uppträder Josephine Baker på China-teatern i Stockholm. Hon dansade iförd endast en bananklase runt midjan och väckte stor senastion.


+ 1937 - Har Walt Disneys första tecknade långfilm Snövit och de sju dvärgarna premiär i USA.


+ 1943 - Distribueras broschyren "Om kriget kommer" till alla svenskahushåll.


+ 1945 - Avkunnas den första dödsdomen mot en förrädare i Norge. Man räknar med att antalet mål för landsförräderi skall bli över 50 000.


+ 1947 - Införs barnbidragen i Sverige, det var då på 260 kronor per barn och år.


+ 1953 - John Reginald Christie, engelsk seriemördare och nekrofil, avrättas.


+ 1955 - Kulminerar den sommarens värmebölja med rekordhöga temperaturer. I Stockholm uppmäts 33 grader, den hittills näst högsta temperaturen under 1900-talet. Sommarvärmen som rått sedan början av månaden är den häftigaste sedan 1914. I Uppland och Södermanland upplever man den varmaste sommaren sedan 1700-talet.


+ 1969 - Utvecklas konflikten mellan Honduras och El Salvador till öppet krig detta krig har även kallats "Fotbollskriget".


+ 1983 - Sprängattentat på Orlyflygplatsen i Paris. Sex personer omkommer.


+ 2006 - 18 personer skadades på nöjesparken Liseberg i Göteborg, efter att två berg- och dalbanetåg krockat. (Göteborgare ska inte ha nöjesparker)


+ 2007 - Proffesorn skrattar åt att han blev dissad igår :DDD


Tata

Ovido - Quiz & Flashcards