Alla inlägg under april 2009

Av Anders - 8 april 2009 10:25

Var in på sån där prognos om när man ska dö. Gjorde inte den själv. Känner inte behov av det. Eller så är jag bara feg eller så vill jag inte betala för att få reda på skiten. Bryr mig inte riktigt vilken utav orsakerna det är. Men iaf jag har sån sjuk läggning att jag läser villkoren man måste godkänna.


Iaf en utav vilkoren lät så här:


"Livsprognos.se kan inte hållas ansvar för om du dör tidigare eller senare än vad vi beräknat. Detta test kan ej användas i stämning, i kombination med en livförsäkring eller liknande"


Måste man skriva ut sådant där. Precis som att jag skulle hålla de ansvariga för om jag dog tidigare eller senare! Är ju deras fel! Nej jag ska göra det där och sen ska jag se till att jag lever längre å så skulle jag stämma skiten ur dem. Iof kan jag ju inte göra det. Det står ju så i villkoren. Som om livsprognos.se fortfarande finns då :P


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 7 april 2009 09:32

När fan bytte vi månad. Var det inte mars? Och nu är det 7 april. Hur fan kan man missat att man bytt månad i en veckas tid. Har påsken varit? Hur många hjul har tomten på sin släde? Undrar hur mycket jag missat under denna tid. Har jag ens varit å jobbat?


Nej kanske dags att vakna upp så man inte missar nå mera :P


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 3 april 2009 14:00

Nu blire det i dagarna 3. Börjar 15 idag jobbar till 21 sen äre bara hem sova för att åka till jobbet för att göra samma sak nästa dag. Men efter det äre ju lugna puckar så man kan ju hoppas att helgen går undan utav bara faaan. Eller att "Fan" själv dyker upp å frågar om jag vill sälja min själ. Vad han inte vet då är att jag redan gjort det :P


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 1 april 2009 13:29

Ska jag jobba denna vecka innan jag går på min softa period med 5 pass på 3 veckor :). Mee want it now :)


Har lagt ut bilder på hemsidan från helgen som var. Var väl igentligen inge speciellt men skönt att bildarkivet börjar röra på sig igen. Tyckte det var rätt så stilla ett bra tag.


Lite kaffe och simpsons nu.


Kram mina cyniska vänner ;)

Ovido - Quiz & Flashcards