Alla inlägg under december 2008

Av Anders - 14 december 2008 16:13

Var ut å kröka, först var det förföfest sen sittningen, sen förfest och sen utgång. Det var en jäkligt rolig kväll. Vet inte riktigt vad jag gjorde som gjorde den så bra men kul hade jag :)


På hemvägen hann jag med och göra en snöängel. Yaaay första för denna vinter :DDD, dags att glo lite serier


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 12 december 2008 18:33

Nu äre visst snökaos igen. Jag förstår inte hur vi år in och år ut kan få det till kaos. Vi bor för fan i sverige. Det är ju inte så att snö har varit nå ovanligt. Det är ju inga konstigheter att det kan komma mycket snö under en dag. Nej men då har vi svenssons runt om i landet som tror att man kan brassa på med bilen som om man åkte på autobahn en varm sommardag. Inte konstigt om ni ligger i diket då! Sen en till sak! TA UT AVSTÅND TILL BILEN FRAMFÖR, NI BEHÖVER INTE LIGGA I ARSLET PÅ DEM! VAFAN TROR NI HÄNDER OM DEN FRAMFÖR MÅSTE BROMSA HÅRT! IDOITER!


Sen finns det väl även puckon som kör med sommardäck så här års och ni får fan nästan skylla er själva. Tyvärr brukar ju andra bli drabbade så ni är korkade som fan.


När jag nu är å klagar på bilister så kan jag ju även passa på att ge en känga till alla som inte kan köra i rondeller (cirkulationsplatser som det igentligen heter) igen! orkar inte skriva nå längre då det finns inlägg om detta tidigare. Tror det var i november jag skrev om det.


Nej jag måste vara den enda bilisten i hela världen som vet hur man kör bil, "sa han med ett sarkastiskt leende på läpparna" ;)


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 11 december 2008 19:37

Jaha då var det då dags igen. Att man aldrig ska kunna lära sig, att man aldrig ska kunna få bukt på detta problem. Jag har lyckats få med mig två nya pennor idag från jobbet. Vet inte hur många jag lyckats tagit därifrån utan att mena det.


Tror mitt undermedvetna har någon konstig sexuell läggning som gör att jag tar med mig pennor. Det är inte bara från jobbet jag kan råka få med mig dem, har hänt att jag fått med mig från affärer när jag skrivit på kvitton. Snart ringer jag farbror blå så får de ta in mig på förhör. 


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 10 december 2008 12:09

Kom å tänka på att det finns folk som läser andras bloggar. Ja har ni hört nå så konstigt :P. Nu var det inte riktigt det som var min tanke utan tanken var så här:


Varför finns det folk som läser andra personers bloggar när de inte tycker om den personen å vad den skriver. Vet att bland annat blondinbellas ska visst vara populär att läsa även fast man inte gillar den. Why? Varför? Warum?


Om ni blir så irriterad på en sån person "SÅ LÄS DET INTE". Är väl bättre ni lägger energi på att försöka få ett stopp på nynazister osv. Eller stopp å stopp men skapa en motrörelse. Men nej det går ju inte, då behöver ju jag engagera mig.


Det ska tilläggas att jag har inte en aning om vad blondinbellan skriver om, men antar att det inte är utav någon större vikt (rätta mig om jag har fel). Det är bra att jag skriver om något utan att igentligen ha något säkert som backar upp det jag säger. Jaja det är väl som samhället i stort. Annars hade väl inte borgarna kommit till makten :P


Där avslutar vi för dagen med att säga "Kram mina cyniska vänner" ;)

Av Anders - 9 december 2008 22:39

Ska på sittning på söndag. Gröggen! Gröt, glögg å annat som kan tänkas bjudas på. Tror väl att alkholmängden i kroppen kommer att vara relativ hög. Är klar med mitt lilla projekt som jag hållt på med nu ett tag. I rättan tid må jag säga, ska ju bli julklapp. För er som undrar var det är så kan jag ju inte säga det nu, då det är julklapp. Puckon! ;)


Jobbar imorgon och har mötestur på torsdag sen är jag ledig resten av veckan. Yaaay!


Schlafen nu


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 7 december 2008 13:02

Nu har den hittat fram igen. Vet inte riktigt vad man ska göra för att bli av med den. Festa vore ju ett alternativ men då jag ska jobba ikväll vet jag inte om det är så lämpligt, kan ju vara svårt att vara på två ställen samtidigt...nej får vänta tills torsdag då ska jag väl festa på lite, tror jag...


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 6 december 2008 10:01

Kanske inte helt jättekul historia men lite smårolig är den som följer.


Det började med att vakten som jobbade i torsdags kände igen mig. Jag undrar hur fan han kan ha så bra koll på mig för jag har bara sett han ett par gånger där. Iaf så var jag ju tvungen att fråga han hur han kände igen mig. Då jag fick till svar "Det frågar du alla gånger". Haha, minnet det är kort :P. Efter det klämmer jag ur mig, "nästa gång jag frågar det får du slänga ut mig".


Hihi, det tyckte jag var roligt :)


Nu till troligtvis den bästa jullåten jag kan komma på


Kram mina cyniska vänner ;)



Av Anders - 5 december 2008 14:51

Var ut igår. Det var väl inte speciellt mycket folk ute. Men jävlar vad kul jag hade. Iaf till halv två då tröttheten slog in å jag begav mig hemmåt. Men innan det hände det väl rätt mycket. Tror jag iaf. Tror jag skicka sms igår, har inte vågat öppnat telefonen å kolla. Hoppas jag tog bort dem igår om jag nu skickade några.


Dagens låt är hämtad från scrubs, en del från igår lär fatta poängen ;)


Kram mina cyniska vänner ;)



Ovido - Quiz & Flashcards