Alla inlägg under mars 2009

24

Av Anders - 21 mars 2009 09:17

Jobbar 24 timmar denna helg. Sen blire att fixa så att bilen går som en klocka igen (undrar om jag ska ta tag i värmeproblemet i bilen under sommarn). Kanske borde ta å köra igenom bilen i sådan där dusch som finns på vissa ställen. Den börjar bli lite små smutsig nu :P


Tror jag sa nå dumt i torsdags. Minns inte vad det var men folk omkring mig reagera iaf. Antar att den hade hamnat på min floskeltopp. Kanske dags att be folk skriva upp de där sakerna man säger.


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 20 mars 2009 12:58

Min vecka som den sett ut och nu är det bara lite jobb kvar. Eller rätt så mycket jobb kvar. Sisådär exakt 24 timmar. Middan igår var trevlig, kanske blev en öl för mycket men det är ju smällar man får ta. För det var lugnt värt det :DDD


Nej dags att återgå till kaffet och skidorna :)


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 16 mars 2009 11:01

Då börjar min jobbavecka. Kör ca 50 timmar denna vecka. Ligger på min rad fast har redan gjort ett par timmar övertid denna månad å mer lär det bli. Inte för att jag riktigt känner för det.


Blir att gå på herrmiddagen för mig. Hade igentligen inte tänkt det men i fredags ändra jag mig. Blir min tredje herrmiddag. Trots att jag gått här så länge. Jag har en känsla att denna slutar väl som de andra. Är inte så optimistisk på den delen.


En fråga som ni där ute gärna får tänka på "varför börjar folk festa så sent". Börjar man 19-20 hinner man ju för fan inte festa nå alls? 


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 15 mars 2009 08:16

Blev nog dragen igår. Tänkte så här att nu ska jag ta det lugnt läääänge. Men det blire ju inte. Får försöka stå ut engång nästa vecka sen så ska jag ta det lugnt i 2-3 veckor. Fast kul hade jag igår. Dryga mig som satan med ett par personer. Haha bra första intryck :P


Skulle ha åkt till Falun tänkte jag men de ville ju inte börja i tid så jag gick dit där de börja först :P


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 13 mars 2009 16:08

Igår var det dammiddag. Vi som ordna det hade iaf aproligt, frågan är om damerna hade det. Höjdpunkten kom sist utav allt när vi tre amigos gick upp å körde dans. En nykompenerad dans utav mig :)


Frågan som ställes den helg ska jag till Falun å festa eller ska jag vara kvar i borlänge. I borlänge blire melodifestivalen med folk jag vet är roliga att festa med. I Falun blire nytt folk så då kan det ju gå som det gå. Fast jag tycker de som ska ha festerna ska slåss om mig. Dags att bli högsbjudande.


Varje bud kostar en öl. Ev vinstskatt betalas utav vinnare


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 11 mars 2009 15:18

Så kommer bandsläpp till peace and love där majoriteten är bra. Har varit si å så iår med bra band som jag känner till. Vill dock tillägga att jag inte ännu lyssnat igenom alla. Så det finns säkert band som är bra som jag inte har hört. Å sånna band är roliga att höra också.


Men denna gång kom det band som (som jag vill se):


- Miss Li (Var ju ingen högoddsare att hon skulle komma men bra är hon ändå)

- Chris Cornell

- Monster Magnet

- Razorlight

- Maria Mena

- Strindbergs


Var ett par till band också, även om de var bra får man väl se om man hinner se de. Får se om man hinner se alla de som nämndes ovanför. Nu väntar jag bara på Peter Carlsson och Blå grodorna så är nog jag jävligt nöjd. Fast får nog se dem på annat håll.


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 11 mars 2009 11:37

Av Anders - 10 mars 2009 13:04

Ledig en vecka nu. Fast ska hålla på att öva en hel del inför torsdagen. Men fan vad kul det ska bli. Jag önskar att jag kunde satsa på revyer/farser eller dyligt på heltid. Tänk vad skönt att få betalt att göra något man verkligen tycker är apkul. Behöver ju inte vara mycket bara så att man överlever.


Men som sagt ser framemot torsdagen. Hoppas ni som läser detta kommer då.


Kram mina cyniska vänner ;)

Ovido - Quiz & Flashcards