Alla inlägg under november 2008

Av Anders - 18 november 2008 14:14

Just nu har willys reklam som säger något i stil med "när gav du en julklapp till din plånbok" å så äre bild på nå produkter och ett pris som ska verka billigt.


Tanken med detta är väl att man ska se produkten till det priset som om att man spar pengar, därmed ger plånboken en julklapp. Men det gör man väl inte man tar ju fortfarande pengar från plånboken för att kunna betala de där produkterna.


Nej det enda sättet att kunna ge plånboken en julklapp (som jag ser det) är att man går å tar ut alla pengar man har å sen lägger det i plånboken och sen aldrig använder peningarna. Då tror jag plånboken blir glaer!!!


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 16 november 2008 17:15

Det är vad jag fick i födelsedagspresent. Tror inte folk riktigt förstår vad man vill ha när man fyller år. Lussebullarna är ju kanoners men de andra vetefaaan. Just nu vill jag även ha en redig fylla när vi ändå håller på. Men får som sagt vänta med den tills torsdag!


Nej dags för dagens låt


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 15 november 2008 12:13

Så många timmar jobb äre kvar innan jag ska bli full som en kastrull. Ell en full kastrull med sprit iaf.  Det närmaste passet är 24 timmar som man ska försöka stå ut med. Men de ska man nog göra. Man har ju lite att pyssla med på jobbet så är nog ingen fara.


Nej dags att göra sig i ordning. Denna vecka på jobbet är jag känd som samhällskritikern. Förra veckan var det jonglören om jag inte mindes fel :P


Kram mina cyniska vänner ;) 

Av Anders - 14 november 2008 13:55

Hitta denna artikel på aftonbladet. Varför jag läser den blaskan det vet jag inte men jag har väl sålt min själ till djävulen eller nått...men iaf läs det här


Fick man sig ett gott skratt iaf :)


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 13 november 2008 20:38

Just nu är det inget annat än jobb, jobb och åter jobb. Men vafan är ju inte hela världen. Gör ju att jag får lite längre ledigt senare. Fast får nog tyvärr jobba eftermiddag på julafton. Vill icke det. Dock vet man ju inte om man är kvar där man är idag då. För lång tid tills dess för att veta var man är


Nu kommer en låt utav Sylver...



Av Anders - 12 november 2008 10:26

Av Anders - 11 november 2008 18:28

Har kommit till insikt att jag blir irriterade på vuxna människor. Eller vafan inte vuxna människor så. Utan sånna som försöker vara bete sig vuxet, när de flesta vet att alla vill vara barn. Så varför inte släppa på det lite. Ännu värre är de som inte är "vuxna" men som försöker bete sig vuxet en liten stund. "Ge upp" säger jag.


Kan inte vi alla bara samlas på någon kindergarden å hoppa i snön å åka i rutschkanan, där någon fastnar för personen var för stor för den. Men det struntar vi andra i. Vi stutsar runt där, efter en stund kommer personen loss. Skrattar lite och kommer å stutsar runt med oss. Det vore väl något. Sen icke att förglömma, vi måste göra snöänglar;)


What a life that would be :DDD


Kram mina cyniska vänner ;)

Av Anders - 9 november 2008 21:43

Nu var det slut på det lugna och 1½ veckas jobb väntar med inte en dag ledigt från jobbet. Jajjamen 10 dagar ska jag vara på jobbet! 3 utav dem är inte så länge men vafan nästan drygare det! Blir väl att räkna ner till nästkommande fest.


Tänkte ta två visdomsord innan jag lämnar er för dagen eller kvällen fast ni kanske läser detta imorgon...


"Vissa människor har man fördomar om andra människor bevisar att fördomarna stämmer" /Anders Nohrstedt


"All snällhet grundar sig i någon form utav egoism" /Anders Nohrstedt

Ovido - Quiz & Flashcards